Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

SALES SUPPORT

Employeur
HAYS
Lieu
Brussel
Salaire
Negotiable
Date de clôture
22 avr. 2019

Afficher plus

  • In het Noorden van Brussel
  • Internationale bedrijf
  • Vast contract


Voor een internationale speler, actief in de IT-sector, zijn we op zoek naar een gedreven Sales Support- medewerker. Je komt terecht in een dynamisch team met tal van internationale contacten, regio Benelux & Nordics. Je staat in voor het opmaken van offertes en de verdere administratieve ondersteuning van de Sales departement. Daarnaast sta je ook in direct contact met de klant voor het opvolgen van bestellingen en problemen.

Je komt terecht in een internationale omgeving met zeer veel doorgroeimogelijkheden.

Voor een internationale speler, actief in IT sector, zijn we op zoek naar een gedreven Sales Support medewerker. Je komt terecht in een dynamisch team met tal van internationale contacten, regio Benelux & Nordics. Je staat in voor het opmaken van offertes en de verdere administratieve ondersteuning van het sales departement. Daarnaast sta je ook in direct contact met de klant voor het opvolgen van bestellingen alsook problemen.

Je beschikt over een bachelor diploma met idealiter een eerste ervaring in soortgelijke functie. Je beschikt over een zeer sterk niveau van het Nederlands, Zweeds/Deens alsook het Engels om je klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Je werkt graag in team en werkt zeer proactief. Je draagt klantvriendelijkheid en open communicatie hoog in het vaandel, deze zullen resulteren in een klantenservice waarbij je klanten steeds terugkeren. Je zal verantwoordelijk zijn van SAP / CRM Database checks & Updates.

Je komt terecht in een internationale omgeving met zeer veel doorgroeimogelijkheden. Voor deze functie krijg je meteen een vast contract aangeboden in combinatie met een mooi salarispakket! Binnen deze functie krijg je voldoende vrijheden om dit zelf in te vullen en je eigen prioriteiten te leggen. Daarnaast zal je op korte termijn veel kansen krijgen om door te groeien als Accountmanager.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte