Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

CREATIEF ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Employeur
HAYS
Lieu
Brussel
Salaire
Negotiable
Date de clôture
16 mai 2019

Afficher plus

Hays Brussel is dringend op zoek naar een gemotiveerde administratieve medewerker in Brussel!

* Tijdelijke opdracht van minimum 6 maanden
* Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte voor de deur) en de auto (Brussel, Laken)
* Onmiddellijke opstart

Onze klant is de grootste nationale industrievakbond, die de rechten verdedigt van alle werknemers in de Belgische technologische industrie van Metaal, Textiel en aanverwante sectoren. De hoofdzetel is gelegen in Laken. Vanuit Hays Response Brussel zijn wij hiervoor op zoek naar een gemotiveerde, tijdelijke administratieve kracht voor een periode van minimum 6 maanden.


Je zal voor de cluster communicatie van de organisatie werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een waaier van administratieve taken binnen de communicatie: artikels publiceren, documenten en teksten met verschillende programma's opladen (Sharepoint, InDesign, SiteFinity, Selligent, ...) Met andere woorden: een job met variatie en mogelijkheden !

Hays Response Brussel is voor deze interessante vacature op zoek naar een tweetalige kandidaat die interesse in communicatie heeft. Je beheerst het Nederlands en Frans perfect (mondeling en schriftelijk) en ook de Officetoepassingen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) hebben geen geheim voor jou. Je werkt steeds organisatorisch, gestructureerd, oplossingsgericht en detailgericht. Je bent iemand die graag nauwkeurig werkt en veel zaken en nieuwe programma's wil bijleren.

Hays Response Brussel biedt jou een tijdelijk contract aan van minimum 6 maanden. Naast een aantrekkelijk salaris zal je eveneens maaltijdcheques en terugbetaling van je vervoerskosten ontvangen. Je komt terecht binnen een team communicatie bij één van de grootste nationale vakbonden. De hoofdzetel is gelegen in Laken. Flexibele werkuren en de makkelijke bereikbaarheid garanderen een ideale work-life balance!

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte