Krachtenbundeling VKBanen en Intermediair

Beide vacaturesites vullen elkaar goed aan, waardoor we een compleet vacature aanbod voor hoogopgeleiden kunnen bieden, in zowel de publieke als de profit sectoren. Voor de bezoekers en gebruikers van VKBanen biedt de samenwerking nog meer voordelen. Zo kun je vanaf nu je CV opslaan in je persoonlijke profiel t.b.v. sollicitaties en deze naar wens zichtbaar maken voor werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten.


Bovendien kun je aangeven dat je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer er vacatures zijn die aansluiten bij jouw profiel en carrièredoel. Daarnaast zijn de zoekmogelijkheden uitgebreider en de manier van zoeken werkt sneller en beter. De dienstverlening van Intermediair als Carrierecoach gaat verder dan alleen het toegankelijk maken van vacatures. Intermediair beschikt over relevante achtergrondinformatie, tools en tests om te ondersteunen bij loopbaankeuzes.


De columns van de verschillende experts zijn prikkelend en inspirerend voor werkzoekenden, maar ook voor mensen die zich willen blijven ontwikkelen. Intermediair heeft in november het digitale Intermediair Weekblad geïntroduceerd, dat lezers via tablet, smartphone of PC wekelijks op de hoogte brengt van interessante en relevante onderwerpen die spelen rond het thema ‘werk & leven. Intermediair Weekblad vervangt het papieren weekblad van Intermediair.

Retour à la liste