PWC Business Services

Prins Boudewijnlaan 12b
Kontich
2550
Belgique

Tél : 03/287 83 90

À propos de PWC Business Services

Wie wij zijn

PwC engageert zich voor kwaliteit in dienstverlening op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening. Wij werken voor Belgische zowel als internationale ondernemingen, in de privé- zowel als de publieke sector. Bij PwC geloven we dat waarde tot stand komt dankzij relaties – en dat principe brengen wij in praktijk bij alles wat we doen, waar ook ter wereld, van bij het eerste contact. Wij gaan voor waardecreatie vanaf dag één. 

Een wereldwijd netwerk tot uw beschikking in België

PwC is ’s werelds grootste leverancier van diensten op het vlak van auditfiscaliteiten adviesverlening voor bedrijven. Succes betekent voor ons in de eerste plaats waarde te kunnen creëren voor onze klanten en onze mensen, maar ook voor de maatschappij in het algemeen.

Omdat wij een beroep kunnen doen op een wereldwijd netwerk van specialisten, kunnen wij uw onderneming en uw investeringen nog meer waarde bieden. Meer informatie over ons wereldwijde netwerk vindt u in onze Global Annual Review.

Naast onze globale dimensie is het voor onze klanten uiteraard ook belangrijk dat we toegankelijk zijn in hun buurt. Daarom hebben wij in België 1.500 medewerkers ter beschikking in onze kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Luik.

Ce recruteur n'a actuellement aucun poste à pourvoir. Pourquoi ne pas essayer notre outil de recherche d'emploi ?