Mascot International

Contact: Koen de Fauw

Rijksweg 79
Naarden
Naarden
1411 GE
Pays-Bas

Tél : +32 479899429

À propos de Mascot International

Het MASCOT Benelux team is professioneel en TESTED TO WORK. We werken in regio's en per regio is er een Area Sales Manager, Account Manager en een Area Sales Promoter. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren voor onze dealers. Je maakt deel uit van het gehele Benelux team dat dit jaar zal doorgroeien van 22 naar 30 collega's. In Naarden(NL) is onze Benelux showroom gevestigd en medio 2018 zullen we ook een showroom in België openen.
Wij groeien als bedrijf hard en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de extralegale voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Mascot International A/S is een Deens internationaal opererend familiebedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en brengt hoogwaardige werkkleding en veiligheidsschoenen op de markt voor o.a. de bouw, installatie, transport, logistiek en industrie.
De afgelopen jaren heeft het bedrijf een stevige groei doorgemaakt. MASCOT heeft wereldwijd ca. 2300 medewerkers in dienst. Op het gebied van werkkleding is MASCOT marktleider in Denemarken en toonaangevend in Europa. Onze ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Wij streven bij alles wat wij doen naar 'Best Practice'. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan onze klanten. De belangrijkste onderdelen van onze strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al onze methoden, producten en leveranciers onderworpen worden. Daarom verwijzen wij de laatste jaren naar onszelf als TESTED TO WORK – een woordspeling die tevens onze bedrijfsstrategie weergeeft.

Ce recruteur n'a actuellement aucun poste à pourvoir. Pourquoi ne pas essayer notre outil de recherche d'emploi ?