Sales Specialist (m/v)

Recruteur
Région
Bruxelles - Brabant Wallon
Publication
mercredi 1 mars 2017
Date limite
samedi 15 avril 2017
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Een baan bij Mars is nooit zomaar een baan. Hier tellen de keuzes die jíj maakt. Hier gaat het erom dat je zélf invulling geeft aan je carrière. Het is jouw verhaal; jij schrijft de hoofdstukken van je loopbaan. Vandaar ook dat we zeggen: make it mean more. Daarin schuilt ook ons wereldwijde succes van ons familiebedrijf. Want als je met sterke merken actief bent in 180 landen met zo’n 28 miljard omzet, dan weet je hoe belangrijk vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap zijn. Dus... wat wordt jouw verhaal? www.mars.be. 

Als Sales Specialist ga je aan de slag in een eigen regio, namelijk Waasland. Onderdeel van onze succesvolle merkstrategie is de uitstekende relatie met onze klanten. Je zorgt voor een sterke presentatie en vlekkeloze distributie van een geweldig assortiment A-merken zoals Snickers®, M&M’s®, Pedigree®, Whiskas®, Uncle Ben’s® en Miracoli®. Door actief beheer, zoals het uitvoeren van verkoopplannen en gerichte adviezen, overtref je steeds opnieuw de targets in het maximaliseren van de verkoop. Daarbij kun je voor een belangrijk deel je eigen koers bepalen en heb je het comfort van een professionele salesorganisatie en een wereldbedrijf die achter je staan. 

De sales specialist die we zoeken beschikt over de flair om een persoonlijke band op te bouwen. Daarnaast ben je proactief, een echte entrepreneur en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Zo zelfstandig als je je relaties, resultaten en problemen in je regio kunt managen, zo bewijs je je als een teamspeler binnen de landelijke verkooporganisatie. 

Activiteiten & verantwoordelijkheden

  • Managen van relaties om partnerships met onze klanten te versterken.
  • Stimuleren van de verkoop van onze A-merken binnen de regio waar jij verantwoordelijk voor bent.
  • Zorgdragen voor een optimale presentatie en distributie van het Mars productportfolio

Emplois similaires

Emplois similaires