Project consultant (m/v)

Recruteur
Région
TURNHOUT
Publication
lundi 20 mars 2017
Date limite
jeudi 20 avril 2017
Réf
85E92UNQ-BE
Contact
Unique Turnhout Customer Care
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein

Unique Career behoort tot de Unique groep, deel van de USG Groep holding. Unique staat sinds 40 jaar garant voor een professionele screening van kandidaten voor uitzend- selectie en detacheringsopdrachten. Met Unique Career bieden we een kwalitatieve oplossing voor tijdelijke staffingsnoden bij onze klanten. Ruim 120 medewerkers zijn momenteel aan de slag bij klanten voor een langere periode. Professionaliteit, Passie, Vooruitgang, Verbondenheid en Resultaatsgerichtheid zijn hierbij onze kernwaarden die we als bedrijf hard maken.Functiebeschrijving
Je combineert de voordelen van afwisseling en tijdelijke opdrachten met de zekerheid van een vast contract. Op korte termijn bouw je zo een indrukwekkend cv uit met interessante bedrijven en ervaringen.

Als collega van Unique Career is flexibiliteit je tweede natuur. Alles wat nieuw is trekt je aandacht en je interesse is oneindig. Je bent multi-inzetbaar en beschikt over de juiste energie om elk project succesvol af te ronden.

Je ondersteunt klanten namelijk in hun tijdelijke en soms dringende personeelsnoden. Zo varieert je functie van opdracht tot opdracht. Je ondersteunt daarbij steeds het management met verschillende office taken als inside sales, marketing, administratie, logistiek bediende, supply chain, aankoop, receptie, management assistant, communicatie... De hele waaier, zeg maar!

Functie-eisen

  • Je beschikt minstens over een Bachelor diploma.
  • Je hebt een zeer goede tot uitstekende talenkennis Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven. Een bijkomende taal is een plus.
  • Je bent flexibel wat je taken betreft en inzetbaar bij bedrijven binnen een straal van 85 km rond je woonplaats.
  • Administratie is jouw ding en je houdt ervan een team in al zijn complexiteit te ondersteunen.
  • Je bent een doorzetter en je buigt moeilijke situaties om naar boeiende uitdagingen.
  • Als kameleon pas je je naadloos aan in een nieuwe werkomgeving en je bent een vlotte communicator.
  • Eerste werkervaring of mooie stage-ervaring is een vereiste.
  • Kennis van SAP is een plus.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B.


Arbeidsvoorwaarden
Als Unique Career begeleiden wij jou binnen deze opdrachten: sollicitatietraining, coaching en opleidingen bieden we aan op jouw maat.

Een marktconform salaris, aangevuld met een ruim pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, forfaitaire onkosten, gsm-abonnement, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen en tankkaart. Daarnaast maak je bij Unique Career ook deel uit van een inspirerende bende. Onder collega's organiseren we dan ook geregeld evenementen om het groepsgevoel te versterken. Het ideale moment om iedereen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen!