COMMERCIËLE CUSTOMER SERVICE

Recruteur
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
jeudi 23 mars 2017
Date limite
dimanche 23 avril 2017
Réf
1047467
Contact
Laure Van Meenen
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein  • Customer Service met ervaring
  • Commercieel
  • NL-ENG-FR


Voor een internationaal bedrijf met kmo-structuur in België, gelegen op wandelafstand van metro 'Louiza', is Hays Response Brussel dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker met een commerciële ingesteldheid.
80% van je tijd ben je bezig met het aannemen van bestellingen, de opvolging, het in orde brengen van documenten voor de bestellingen, enz. Je bent verantwoordelijk van het aannemen van de bestelling tot de levering ervan. Hierbij zal je ook klanten te woord staan en verder helpen bij vragen. De overige 20% van je tijd zal je de sales bijstaan door klanten te contacteren om nieuwe producten voor te stellen.
Voor deze vacature is Hays Response Brussel op zoek naar een kandidaat met minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Een vlotte kennis van het Nederlands, Engels en Frans is vereist. Qua persoonlijkheid heb je een commerciële ingesteldheid en heb je veel energie. Je bent loyaal en zal ook als back-up optreden voor jouw collega's.

Hays Response Brussel biedt een tijdelijk contract aan met een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen. Na een interimperiode van ongeveer zes maanden en een positieve evaluatie is er mogelijkheid tot een vast contract. Het bedrijf biedt een opleiding aan 'in-the-field', waarbij je snel operationeel bent. In deze omgeving krijg je mooie kansen om jezelf te ontwikkelen en kan je je ervaring uitbreiden.

Ben jij de Customer Service Medewerker met commerciële ingesteldheid die we zoeken? Solliciteer dan snel!