Clinical Research Call Center Team Leader (M/V)

3 jours restants

Région
Anderlecht
Publication
mardi 28 mars 2017
Date limite
vendredi 28 avril 2017
Réf
70252XPE-BE
Contact
Sybille Ponet
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Clinical Research Call Center Team Leader (M/V) Organisatie beschrijving:

Je zoekt een uitdagende en gevarieerde job, waar je jouw ervaring als verpleegkundige en leidinggevende kan gebruiken? Lees dan vlug verder!

Functiebeschrijving:

Onze klant is een internationaal, farmaceutisch bedrijf en we zoeken een team leader contact center nurse (M/V) om te werken in het Fase 1 departement. Alvorens een nieuw medicijn op de markt komt, ondergaat dit talrijke controles. Fase I studies testen de werkzaamheid en veiligheid van een diagnostische methode of behandeling bij gezonde vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor: De leiding van de studie verpleegkundigen en uitzendkrachten om de dagelijkse activiteiten te verzekeren en dit door de prestaties van het team op te volgen, goals te stellen, evaluaties te houden, regelmatig gesprekken te houden en het team te coachen Opmaken van de werkschema's van het call center Deelnemen aan vergaderingen met de unit in New Haven, USA Voor de rekrutering van vrijwilligers binnen de unit om een zo breed mogelijk aanbod aan verkennende studies uit te voeren Het bieden van proactieve ondersteuning voor de ontwikkeling van nieuwe methodes en materialen voor het rekruteringsproces en de implementatie van rekrutering campagnes Rekrutering, oriëntatie, planning en zorgen voor het vergoeden van de vrijwilligers en patiënten die deelnemen aan de klinische onderzoeken Kunnen deelnemen aan protocol gerelateerde activiteiten, zoals hulp bij de herziening van de informed consent documenten, het beantwoorden van vragen die specifiek zijn voor verzamelen van patiëntengegevens, het overzien van de toediening van studie medicatie De opvolging verzekeren van de vrijwilliger in de studie en de nodige data collectie De kennis hebben om telefonische screenings uit te voeren en het medische profiel van de vrijwilliger op te stellen Het up to date houden van de elektronische bestanden van de vrijwilligers en zorgen voor de follow-up van het verzoek van de medische rapporten Inschrijven van vrijwilligers in een studie volgens de criteria van het onderzoek en het medisch profiel van de vrijwilligers.

Profiel:

Je bent verpleegkundige en hebt ervaring met het leiden van een team. Heb je kennis van klinisch onderzoek, is dit zeker een troef! Je spreekt vlot Nederlands en Frans met een goede kennis van het Engels. Je hebt geen probleem om te werken in shiften (7:30 - 15:48 / 9:00 - 17:18 / 10:15-18:33). Je werkt goed autonoom, bent stressbestendig, hebt geen schrik om initiatief te nemen, dan ben jij onze nieuwe team leader!

Aanbod:

Je zal een full time, vast contract krijgen met een aantrekkelijk salaris en extra legale voordelen.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713