Project Engineer Documentation & Training

6 jours restants

Région
Puurs
Publication
lundi 3 avril 2017
Date limite
mercredi 3 mai 2017
Réf
6A566XPE-BE
Contact
Julie Begine
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Project Engineer Documentation & Training Organisatie beschrijving:

Onze klant ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot het voornaamste farmaceutisch bedrijf ter wereld en stelt meer dan 80.000 mensen te werk in 90 landen. In Puurs bevindt zich de grootste Europese productie- en verpakkingseenheid. Het is overigens de op één na grootste productiesite van de groep ter wereld. Met de meest geavanceerde technologie worden hier jaarlijks meer dan 200 miljoen eenheden steriele, voornamelijk inspuitbare geneesmiddelen geproduceerd en verpakt in flesjes, ampules en spuiten. De overgrote meerderheid – ruim 96% – is bestemd voor de export naar 170 landen verspreid over de hele wereld. De vestiging in Puurs behaalt uitstekende resultaten dankzij haar meer dan 1 340 gemotiveerde medewerkers.

Functiebeschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van Documentatie en Training Integratie (D&TI) projecten die kwalitatief, pragmatisch en werkbaar zijn voor de site. Het eindresultaat moet zijn dat medewerkers binnen bewust competent en confident zijn in de executie van hun dagdagelijks werk wat resulteert in foutloos werken.

Je bouwt een netwerk uit waarbij je contacten onderhoudt die nodig zijn om de projecten goed uit te werken.
De projecten die je beheert dien je goed te managen (planning met milestones opmaken en opvolgen, proactief bottlenecks oplossen, creatief nadenken over issues, …). Je ontwerpt, geeft en evalueert leeroplossingen (leertrajecten, trainingsplannen, klassikale en on-the-job trainingen,…).

Je zal procedures uitwerken die bruikbaar, transparant en goed gestructureerd zijn. Je bent dan ook expert van de elektronische trainings- en documentatiesystemen.

Profiel:

Als project Engineer in Documentation & Trainings bestaat je job uit 5 verschillende aspecten:

1. Observator: je moet administratieve en/of productie processen observeren en verschillen in uitvoering kunnen vaststellen.

2. Facilitator: je moet verschillende personen en meningen samenbrengen en deze groep begeleiden naar een gemeenschappelijke, gestandaardiseerde werkmethode.

3. Communicator: je kan op alle niveaus communiceren, mensen motiveren om de nieuwe principes en werkmethodes toe te passen. Je moet dus change kunnen teweeg brengen.

4. Technical Writer: je kan procedures uitwerken die relevant, duidelijk en toepasbaar zijn.

5. Organisator: je werkt proactief en weet op tijd de juiste personen in te schakelen en te motiveren

Je beschikt over een Master (of gelijkwaardig bent door ervaring) en hebt meer dan 5 jaar ervaring hebt in het werken in een procesomgeving (ervaring in de farmaceutische sector is een troef)en hebt affiniteit hebt met techniek (ihkv analyse van productieprocessen).

Aanbod:

Als consultant ontvangt je maandelijks een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, enz...Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713