Project Engineers Packaging

4 jours restants

Région
Puurs
Publication
lundi 3 avril 2017
Date limite
mercredi 3 mai 2017
Réf
6A56EXPE-BE
Contact
Julie Begine
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Project Engineers Packaging Organisatie beschrijving:

Zin om als consultant bij XPE Pharma & Science te werken? Momenteel hebben we voor Engineering profielen in de regio Antwerpen enkele interessante vacatures. Neem alvast een kijkje naar deze functie en aarzel niet om mij te contacteren indien je nog vragen of bedenkingen hebt.

Onze klant ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot het voornaamste farmaceutisch bedrijf ter wereld en stelt meer dan 80.000 mensen te werk in 90 landen. In Puurs bevindt zich de grootste Europese productie- en verpakkingseenheid. Het is overigens de op één na grootste productiesite van de groep ter wereld. Met de meest geavanceerde technologie worden hier jaarlijks meer dan 200 miljoen eenheden steriele, voornamelijk inspuitbare geneesmiddelen geproduceerd en verpakt in flesjes, ampules en spuiten. De overgrote meerderheid – ruim 96% – is bestemd voor de export naar 170 landen verspreid over de hele wereld. De vestiging in Puurs behaalt uitstekende resultaten dankzij haar meer dan 1 340 gemotiveerde medewerkers.

Functiebeschrijving:

Je werk bestaat uit het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), het evalueren van aanbiedingen, opvolging van de leveranciers na bestelling, testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, gedocumenteerde overdracht regelen naar productie en onderhoud.

Profiel:

Je beschikt over een Master opleiding of gelijkwaardig door ervaring met voorkeur voor Elektromechanica/Werktuigbouwkunde. Indien je al enkele jaren projectervaring heb dan is dit zeker een pluspunt. Je hebt ervaring met verpakkingsmachines (Farmacie, FMCG, Cosmetica) en tot slot is het in je voordeel om ervaring te hebben met printtechnology en serialisatie.


Aanbod:

Word jij onze nieuwe consultant bij XPE Pharma & Science. Geniet van een interessant loonspakket, extra legale voordelen en de kans om je verder te ontwikkelen.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713