Shift Technicians (3 shifts) 232

4 jours restants

Région
Puurs
Publication
lundi 3 avril 2017
Date limite
mercredi 3 mai 2017
Réf
6A572XPE-BE
Contact
Julie Begine
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Shift Technicians (3 shifts) 232 Organisatie beschrijving:

XPE Pharma & Science maakt deel uit van de Adecco group. Als HR expert geven wij jou de kans om in contact te komen met topbedrijven in de pharmaceutische wereld.

Functiebeschrijving:

Verantwoordelijk voor het oplossen van breakdowns in de eigen afdeling en voor de afdelingen BFS, FCC, Focus cell1 & 2 en Prevenar tijdens de nachtshift Verantwoordelijk voor het zelfstandig technisch uitwerken en uitvoeren van elektrische en mechanische aanpassingen aan machines/installaties in de eigen afdeling Verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve taken in de eigen afdeling.

Profiel:

Kan elektrische en pneumatische schema's lezen en interpreteren Is in staat een P&ID te interpreteren. Heeft een goede kennis van elektriciteit, geautomatiseerde controlesystemen en PC-toepassingen (MS-office). Is vertrouwd met schakelmateriaal, elektrische componenten, frequentieomvormers, meetinstrumenten en transmitters. Kan de verschillende machines bedienen in de maintenance shop. Werkt methodisch en gedocumenteerd. Staat open voor vernieuwingen en veranderingen en is bereid zich continu bij te scholen. Heeft de nodige kennis, inzicht en methode inzake veiligheid. Heeft de nodige communicatieve en analytische vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband vlot functioneren. Opleidingsniveau: graduaat Elektromechanica met bij voorkeur 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Aanbod:

En niet onbelangrijk, je ontvangt maandelijks een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen, zoals een auto met tankkaart, hospitalisatie- en groepsverzekering, enz... Wacht niet te lang, reageer vandaag nog!



Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713