Compliance Engineer

7 jours restants

Région
Beerse
Publication
mardi 4 avril 2017
Date limite
jeudi 4 mai 2017
Réf
6A62AXPE-BE
Contact
Julie Begine
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Compliance Engineer Organisatie beschrijving:

XPE Pharma & Science maakt deel uit van de Adecco group. Als HR expert geven wij jou de kans om in contact te komen met topbedrijven in de pharmaceutische wereld.

Functiebeschrijving:

Ondersteuning geven op de variabele workload aan de QA Qualification & operation afdeling met focus op kwaliteit en compliance in uitgevoerde taken volgens geldende procedures.

1. De functiehouder is medeverantwoordelijk voor het vrijgaveproces van change controls in het Trackwise systeem. Als dusdanig staat zij/hij in voor het nazicht en beoordeling van een change control record.

2. Om een overzicht te behouden in de verschillend BU zal de functiehouder medeverantwoordelijk zijn in het uitvoeren van QA rondgangen in productieomgeving op de Geel-site + Miniplant , PST en CMB, waarbij rekening zal gehouden met de verschillende cGMP aspecten. De bevindingen worden beschreven in een rapport en besproken met de betrokken afdelingen. Oorzaakanalyses en correctieve acties die werden gedefinieerd worden opgevolgd via de bestaande opvolgsystemen.

3. De functiehouder is medeverantwoordelijk in de afhandelingsflow van ICR en TIB meldingen.

4. De functiehouder is medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van controle audits op uitgevoerde cleaning verslagen van de verschillende productieafdelingen op de Geel site (REV audit).

5. De functiehouder evalueert de relevante procedures die van toepassing zijn en doet voorstellen tot verbetering.

Profiel:


Je beschikt over Ingenieurs diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt kennis van cGMP, GDP, Chemisch productie-equipment, Lezen van PID's, Trackwise, MES (is een plus maar geen must), ICR (is een plus maar geen must), TIB/SAP (is een plus maar geen must).

Je spreekt Nederlands & Engels.Aanbod:

En niet onbelangrijk, je ontvangt maandelijks een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen, zoals een auto met tankkaart, hospitalisatie- en groepsverzekering, enz...

Wacht niet te lang, reageer vandaag nog!Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713