QA Project Engineer Medical Devices - systeem

5 jours restants

Région
Puurs
Publication
mercredi 5 avril 2017
Date limite
vendredi 5 mai 2017
Réf
71FEEXPE-BE
Contact
Julie Begine
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: QA Project Engineer Medical Devices - systeem Organisatie beschrijving:

Ook benieuwd hoe het is om als consultant bij XPE Pharma & Science te werken? Momenteel hebben we voor Engineering profielen in de regio Antwerpen enkele interessante vacatures. Neem alvast een kijkje naar deze functie en aarzel niet om mij te contacteren indien je nog vragen of bedenkingen hebt. Onze klant ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot het voornaamste farmaceutisch bedrijf ter wereld en stelt meer dan 80.000 mensen te werk in 90 landen. In Puurs bevindt zich de grootste Europese productie- en verpakkingseenheid. Het is overigens de op één na grootste productiesite van de groep ter wereld.

Functiebeschrijving:

Als QA Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en onderhouden van het systeem van Medical Devices, vanuit QA oogpunt. In deze rol heb je frequente contacten buiten de plant, met andere sites / centers en safety. De voornaamste taken zijn: Evaluatie en implementatie van wetgeving (FDA 21CRF 820, EU MDD 93/42/EEC, ISO 13485:2016) Implementatie Risicomanagement en onderhoud risicodocumenten – ISO 14971 Digitalisering technical files en onderhoud technical files Opbouw systeem design controle/ Design history file CE markering nieuwe medical devices Uitbouwen systeem Vigilance en Post market surveillance

Profiel:

Je beschikt over een Master (ingenieur, farmacie of wetenschappen) en je hebt min. 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt een dus ook ervaring in het opzetten van kwaliteitssytemen, in projectmanagement en ervaring met interpreteren van de regelgeving rond Medical Devices.

Aanbod:

Word jij onze nieuwe consultant bij XPE Pharma & Science? Geniet van een interessant loonspakket (contract van onbepaalde duur), extra legale voordelen en de kans om je verder te ontwikkelen. Na een jaar krijg je ook de kans om bij deze klant vast in dienst te treden, maar die keuze laten we aan jou.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713