Recruitment consultant bij Select HR Zaventem

Région
Zaventem
Salaire
Wij bieden jou een functie bij een HR dienstverlener in volle groei. Jouw salaris wordt afgestem...
Publication
mercredi 12 avril 2017
Date limite
dimanche 30 avril 2017
Réf
BRU013010099646
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Description de l’entreprise

Select Human Resources is een internationale organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de HR-sector. Onze consultants zijn dé boegbeelden en aanspreekpartners voor onze klanten.

Select Human Resources is een gezonde onderneming in constante groei. Om deze groei verder te kunnen realiseren, zoeken we voor ons kantoor in Zaventem een Recruitment Consultant.

Description de la fonction

Ons team van Zaventem bestaat uit 4 collega’s die zich dagelijks toeleggen op het vinden van de perfecte kandidaten voor klanten en prospecten in de regio. De aanwezigheid van sporadische projecten binnen onze andere diensten zorgt voor een leuke afwisseling.

Vind je dit hét perfecte kader voor jouw volgende uitdaging? Ben je gepassioneerd door Human Capital en wil jij deel uitmaken van ons team? Dan kan je je hieraan verwachten:

 • Je vult de vacatures voor verschillende profielen op een kwalitatieve en professionele manier in.
 • Je maakt gebruik van de verschillende rekruteringskanalen en bent creatief in jouw zoektocht naar de juiste m/v op de juiste plaats.
 • Je hebt een goed zicht op de competenties en talenten van jouw kandidaat door een grondige prescreening, een gestructureerd interview en de afname van persoonlijkheidsvragenlijsten en/of vaardigheidstesten.
 • Je bouwt mee aan de commerciële groei van het kantoor door proactief aan de slag te gaan met jouw kandidaten en voor hen op zoek te gaan naar opportuniteiten.
 • Je beheert eigen klanten en bouwt deze verder uit door vinger aan de pols te houden en vlot in te spelen op vragen/behoeften.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team en trekt mee aan de kar om onze klanten snel en correct te servicen.
Exigence pour la fonction

Wie is onze nieuwe collega?

 • Je hebt een bachelor of master diploma (personeelswerk, psychologie, marketing, communicatie, HR, ...);
 • Je kan werkervaring voorleggen binnen een commerciële functie (binnen- en/of buitendienst). Ervaring met rekrutering is een extra troef;
 • Je spreekt en schrijft vlot Frans om onze Franstalige kandidaten en klanten verder te helpen.
 • Je kan grote hoeveelheden informatie structureren en het overzicht bewaren;
 • Jouw omgeving omschrijft je als een gedreven persoon, iemand met verantwoordelijkheidszin die graag de handen uit de mouwen steekt;
 • Voor jou is één plus één drie. Je bent een echte teamplayer, maar je kan ook zelfstandig functioneren in eigen dossiers.
Conditions de travail

Wij bieden jou een functie bij een HR dienstverlener in volle groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je ervaring en capaciteiten, aangevuld met het gehele pakket aan extra legale voordelen.

Je wordt begeleid en opgeleid om op korte termijn te kunnen groeien tot een succesvol medewerker door een uitgebreid onthaaltraject en de juiste opleidingen.

En, er wacht je bovenal een fijn team collega's dat samen met jou de nodige werkvreugde koppelt aan het aanbieden van kwaliteit aan haar klanten.

Visitez www.selecthr.be pour plus d’informations sur l’offre d’emploi Recruitment consultant bij Select HR Zaventem ou postulez directement en ligne via Recruitment consultant bij Select HR Zaventem

Emplois similaires

Emplois similaires