Lab Coach Labo Ingangscontrole (QOI)

Région
Heist-Op-Den-Berg
Publication
mercredi 12 avril 2017
Date limite
vendredi 12 mai 2017
Réf
6B116XPE-BE
Contact
Julie Begine
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Lab Coach Labo Ingangscontrole (QOI) Organisatie beschrijving:

Nieuwsgierig als consultant bij XPE Pharma & Science te werken? Momenteel hebben enkele vacatures voor de regio Heist-op-den-Berg. Neem alvast een kijkje naar deze functie en aarzel niet om mij te contacteren indien je nog vragen of bedenkingen hebt.

Je zal werken voor een bedrijf dat sterk onderzoeksgedreven en gespecialiseerd is in het opsporen, ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van een breed gamma innovatieve producten, met de bedoeling om het leven van patiënten in België en overal ter wereld te verbeteren.

Zij zijn bijzonder fier op hun sterke lokale aanwezigheid. Alle farmaceutische activiteiten zijn geconcentreerd in eigen land: van klinisch onderzoek tot productie en activiteiten in verband met de commercialisering van geneesmiddelen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de brede wetenschappelijke expertise en vaardigheden van de ruim 1,100 mensen.

Functiebeschrijving:

Voor deze functie ben je iemand die een sterke affiniteit heeft met verpakkingscomponenten.

Je zal een team van 14 mensen sturen om de componenten die nodig zijn in de verschillende IPT's tijdig vrij te geven. Dit betekent ook dat je voor je afdeling het aanspreekpunt bent.

Zo zal je samen met analysten opzoek gaan naar oplossingen bij problemen met componenten en onderhoud je nauwe banden met de planningsafdeling van de verschillende IPT's.

Tot slot sta je ook in voor een goede relatie met de externe leveranciers en bouw je verder op de bestaande relaties.

Meer informatie rond deze specifieke vacature zal je zeker krijgen bij je eerste gesprek!

Profiel:

Om deze functie tot een goed eind te kunnen brengen beschik je best over enige ervaring in het managen van een team. Daarnaast heb je een sterke interesse in verpakkingscomponenten en beschik je over excellente communcatieve vaardigheden die steeds van pas komen bij je team, andere departementen en externe contact personen.

Aanbod:

Waarom werken als consultant bij XPE Pharma & Science?

  • XPE maakt deel uit van de Adecco groep, een van de top 5 bedrijven voor 'Best Place To Work'
  • Je komt terecht bij zeer dynamische collega's met passie en motivatie
  • Je krijgt ook de kans om je competenties en skills verder te ontwikkelen
  • Een aantrekkelijk salaris pakket (Maaltijdcheques, Eco cheques, Groeps- en hospitalisatieverzekering, 13de maand, vakantiepremie..)


Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713