Receptionist-Telefonist (m/v)

Recruteur
Région
JETTE
Publication
mardi 18 avril 2017
Date limite
jeudi 18 mai 2017
Réf
91D12UNQ-BE
Contact
Unique Jette Office
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein


Met 41 fabrieken in Europa, Azië en Amerika en een netwerk van verkoops- en servicefilialen is de onze klant de op twee na grootste fabrikant van huishoudelektro in de wereld. Bij onze klant is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een van de strategische doeleinden. Men vindt het terug in ons dagelijks handelen en in de innovaties van onze producten en diensten.

Functiebeschrijving


U bent verantwoordelijk voor een professioneel onthaal van onze bezoekers in het recent en gloednieuwe Brand Center, waar onze merken en producten van Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau, elk in hun eigen universum, centraal staan. U treedt op als aanspreekpunt en gezicht van de firma.

U ontvangt consumenten, peilt naar hun behoeften en probeert zo efficiënt mogelijk hun vragen te beantwoorden. U adviseert hen binnen het uitgebreide gamma huishoudelektro met de nodige productinformatie.

Lichte administratieve taken, die de vlotte samenwerking tussen de verschillende diensten zal bevorderen, behoren ook tot uw takenpakket.

U zal terecht komen in een hecht team van enthousiaste collega's die uw interesse en passie voor deze sector delen. Samen ondersteunen jullie de verdere groei van de firma.

Functie-eisen

U kan als Showroom Consultant aan de slag indien:

•U bent tweetalig NL/FR, de kennis van het Engels is een pluspunt.

  • U hebt een vlotte persoonlijkheid en communiceert op een enthousiaste manier.
  • u gemakkelijk kan aanvoelen wat de klant wilt en hoe hij/ zij wenst behandeld te worden.
  • u graag in team samenwerkt.
  • u een representatief voorkomen heeft en de BSH waarden uitstraalt.
  • u kan werken met de MS Office toepassingen.

Uw leergierigheid, interesse in de laatste kooktrends, maar ook uw aandacht voor energiezuinige en duurzame oplossingen, zorgen ervoor dat u een expert wilt worden op het gebied van productkennis van de toestellen.

U bent flexibel ingesteld qua werkuren (zaterdagwerk, opendeurdagen, beurzen).

Arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf schenkt je de opportuniteit om te werken binnen een dynamische internationale context met een ambitieuze langetermijnstrategie. Je krijgt de mogelijkheid om een gevarieerde professionele ervaring op te doen in de boeiende wereld van de huishoudelektro toestellen en in een bedrijfscultuur dat gebaseerd is op respect, vertrouwen, ondernemerschap, professionalisme en open communicatie. U geniet van permanente bijscholing en een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met interessante extralegale voordelen.