Process operator

Région
Neder-Over-Heembeek
Publication
jeudi 20 avril 2017
Date limite
samedi 20 mai 2017
Réf
72F72XPE-BE
Contact
Sybille Ponet
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Process operator Organisatie beschrijving: Functiebeschrijving:

Heb jij ervaring binnen productie omgeving in de farmaceutische sector? Solliciteer dan nu voor de vacature van process operator! Je zal werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de fractionering van plasma tot halffabricaten. En dit in de regio rond Brussel. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden in deze job zij: 1. Verrichten van voorbereidende werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren extractiehandelingen. 2. Uitvoeren van de opeenvolgende productiehandelingen, om eindproducten te verkrijgen met inachtneming van de geldende normen en procedures (criteria van kwaliteit, kwantiteit en hygiëne). 3. Het afsluiten van de handelingen, zodat de apparatuur in goede hygiënische en functionele staat blijft. 4. Verrichten van een aantal taken ter algemene ondersteuning van het productieproces. 5. Uitvoeren van een aantal documentatietaken.

Profiel:

Je hebt een A1-A2 (Bachelor/Graduaat) in Chemie, Biochemie, Apotheek of gelijkgesteld door ervaring Een eerste ervaring in een soort gelijke functie is een troef Je spreekt Nederlands en Frans, daarnaast is Engels een plus Een aantal andere van jouw sterktes: Nauwgezet, kwaliteitsbewust en gestructureerd werken, prioriteiten kunnen stellen en stipt werken. Proactief en alert (wijzigingen inzien) zijn Flexibel ingesteld en bereid tot ploegen- en zaterdagwerk.

Aanbod:

Onze klant biedt je lange termijn perspectieven. Je werkt in een internationale technologisch hoogstaande omgeving waar je on-the-job training krijgt. In ruil voor je prestaties ontvang je een competitief loon, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques. Bovendien is er een interessante verlofregeling met extra vakantiedagen.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713