CUSTOMER SERVICE AGENT

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Sint-Pieters-Leeuw
Salaire
Negotiable
Publication
mercredi 7 juin 2017
Date limite
vendredi 7 juillet 2017
Réf
1046574
Contact
Laure Van Meenen
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein

* Uitdagende Customer Service
* Bouwsector
* Frans - Nederlands - Engels/Duits

Voor onze klant gelegen in de regio Sint-Pieters-Leeuw, is Hays Response Brussel op zoek naar kandidaten die zin hebben om hun professionele carrière te ontwikkelen.

Je zal verantwoordelijk zijn voor de orderverwerking van A tot Z voor alle producten van het bedrijf. Deze producten zullen geen geheimen meer voor jou hebben eens je bent geïntegreerd in het team. Je zal voortdurend in contact staan met de verschillende klanten via mail en telefoon. Offertes opmaken en deze opvolgen zijn ook onderdeel van uw verantwoordelijkheden.


Voor deze job is Hays Response Brussel op zoek naar communicatieve kandidaten. Je hebt een interesse of affiniteit met de bouwsector en hebt minstens een eerste ervaring in een administratief-commerciële omgeving. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels of Duits, zowel mondeling als geschreven. Je bent open, commercieel ingesteld, stressbestendig en kan gemakkelijk focussen in een drukke omgeving.


In deze job zal je opstarten op interimbasis met een mogelijkheid op een vast contract na ongeveer zes maanden. Je krijgt een mooi salarispakket aangeboden met extralegale voordelen en komt terecht in een bedrijf dat veel investeert in zijn medewerkers! Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan snel!

Emplois similaires

Emplois similaires