Toonzaalverkoper (M/V) Herent

Recruteur
Région
HERENT
Publication
mercredi 7 juin 2017
Date limite
vendredi 7 juillet 2017
Réf
9E8D6UNQ-BE
Contact
Unique Leuven Customer
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein

Onze opdrachtgever is een Limburgse toonaangevende groothandel in sanitair, verwarming, industrieel kraanwerk, waterbehandeling en keukeninbouwapparatuur met 12 vestigingen.

Functiebeschrijving
Je staat in voor het verkopen en inrichten van badkamers en sanitaire ruimtes aan consumenten (B2C). Hiervoor detecteer en analyseer je grondig de behoeften van de klant, interpreteer je nauwgezet aangeleverde plannen en afmetingen en geef je op een vakkundige en creatieve manier advies over ons productengamma of totaalconcept.

Op basis hiervan werk je een gedetailleerde offerte uit die aansluit bij de behoeften van de klant. Je staat in voor de opvolging van A tot Z van deze offertes en je weet klanten door je doortastende aanpak te overtuigen. Je toont oog voor optimalisatie in de toonzaal en draagt hierdoor bij tot een perfecte klantenservice. Je draagt zorg voor de nodige administratie en rapportering. Je rapporteert rechtsreeks aan de toonzaalverantwoordelijke.

Functie-eisen

  • Je bent een communicatieve en enthousiaste persoon die iedere bezoeker verwelkomt, adviseert en begeleidt naar zijn/haar droombadkamer •Je bent bovendien ook flexibel en vindt het geen probleem om op zaterdag te werken. Met een opendeurweekend is ook zondagwerk geen obstakel. •Je hebt een hogere opleiding (bachelor) of relevante werkervaring in een een commercieel (technische) functie •Kennis van sanitaire toestellen (+installatiematerialen) & een sterke affinitiet met onze business is een enorm pluspunt •Je uitgesproken commercieel talent weet je te vertalen in een servicegerichte en doeltreffende aanpak naar je klanten •Je laat het bedrijf groeien door jouw kennis te delen en jouw zin voor initiatief •En ten slotte: in een team voel jij je helemaal thuis, je werkt ordelijk en resultaatgericht en je hebt een verzorgd voorkomen en draagt zo bij tot de positieve uitstraling van de onderneming


Arbeidsvoorwaarden
Een gezonde onderneming, die bruist van de enthousiaste collega's, die jou klaarstomen voor de job. En het mooie salarispakket is de kroon op het werk.
​Je commerciële talent kan optimaal benut worden in deze uitdagende en afwisselende functie!

Bovendien: een stimulerende en dynamische omgeving met permanente opleidingen waardoor je up-to-date blijft over de laatste nieuwe technieken en producten.