Vertegenwoordiger regio Aarschot

Recruteur
Région
AARSCHOT
Publication
mercredi 7 juin 2017
Date limite
vendredi 7 juillet 2017
Réf
9E8DEUNQ-BE
Contact
Unique Leuven Customer
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein

Onze opdrachtgever is een Limburgse toonaangevende groothandel in sanitair, verwarming, industrieel kraanwerk, waterbehandeling en keukeninbouwapparatuur met 12 vestigingen.

Functiebeschrijving
Na een inwerkperiode, bezoek je - bestaande als potentiële - professionele klanten, installateurs in jouw regio. Je verkoopt het volledige productengamma en geeft vakkundig technisch advies over nieuwe producten en ontwikkelingen. Je voert de nodige prijsonderhandelingen en weet een perfecte lange termijn relatie uit te bouwen en te onderhouden.
Dankzij je doordachte strategie en efficiënt prospectieplan, weet je potentiële klanten te benaderen, hen te overtuigen van onze meerwaarde als onderneming en verruim je gestaag en doelgericht je klantenportefeuille. Je hebt voortdurend oog voor commerciële opportuniteiten en weet hier resultaatgericht op in te spelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de regiomanager via weekplanningen en bezoekrapporten.

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding in een commerciële of technische richting op zak of bent gelijkwaardig door je ervaring in een commercieel technische functie.
  • Kennis van sanitaire toestellen, centrale verwarming en installatiematerialen.
  • Je hebt een sterke affiniteit met de wereld van water en wellness. Je uitgesproken commercieel talent weet je te vertalen in een service gerichte, doeltreffende en overtuigende aanpak naar je klanten.
  • Je bent een geboren verkoper die zelfstandig en georganiseerd te werk gaat.
  • Je persoonlijkheid is optimistisch, leergierig, communicatief en oplossingsgericht.
  • Je werkstijl is professioneel en resultaatgericht.
  • Je bent uiterst flexibel.
  • Je bent pc-minded.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en draagt bij tot een positieve uitstraling van de onderneming


Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende en afwisselende functie waar je je commercieel talent volledig kan benutten. Een gezonde onderneming waar medewerkers centraal staan en zin voor initiatief gewaardeerd wordt. Een stimulerende en dynamische omgeving met permanente opleidingen waardoor je up to date blijft over de laatste nieuwe technieken en producten. Een interessant salaris aangevuld met commissies en extra legale voordelen.