IMPORTBEDIENDE A-Z

Recruteur
Région
Diegem, Vlaams Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 9 juin 2017
Date limite
dimanche 9 juillet 2017
Réf
1049560
Contact
Frederik Degryse
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

AIRFREIGHT IMPORTBEDIENDE A-Z

* Brucargo
* AFR Importbediende A-Z
* NL/ENG/FR

Hays Response is voor een internationale speler in de forwarding op zoek naar een gemotiveerde importbediende die de importdossiers van A tot Z op zich kan nemen.

In deze job neem je de totale airfreight importadministratie voor je rekening. Je staat zowel schriftelijk als telefonisch in contact met verschillende internationale klanten en luchtlijnen. Je main focus is natuurlijk de correcte afhandeling van alle importdossiers. Dankzij jouw kennis van de regelgeving kan je grote aantallen dossiers correct administratief afhandelen.


Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een kandidaat met ervaring als importbediende A-Z. Je hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands en het Engels. Frans zal je ook nodig hebben maar is niet de belangrijkste taal bij deze job. Voor deze job is een kennis van douane (PLDA) van cruciaal belang. Daarnaast ben je administratief zeer sterk en kan je zowel in team als op zelfstandige basis uitmuntend werk afleveren.

Onze klant biedt jou via Hays Response een interessant loonpakket aan dat afgestemd is op jouw ervaring. Daarnaast krijg je ook een functie voorgeschoteld in een steeds groeiend bedrijf dat internationaal actief is.

Ben je op zoek naar een dynamische job in een internationale omgeving? Stuur je cv dan snel naar Of stuur je cv door op de knop hieronder te duwen.