MAGAZIJNBEDIENDE

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Halle
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 9 juin 2017
Date limite
dimanche 9 juillet 2017
Réf
1049561
Contact
Frederik Degryse
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein

* Halle
* Logistics & Warehouse Assistant
* NL/FR

Voor een bekende speler op het vlak van brandbeveiliging en detectie is Hays Response op zoek naar een enthousiaste magazijnbediende.

Tijdens deze job werk je als magazijnbediende samen met nog één collega in het magazijn. Samen met hem sta je in voor het volledige magazijnbeheer. Je zal er voor zorgen dat alles klaar staat voor de techniekers en voor een correcte ordening in het magazijn. Wanneer je dit hebt gedaan, handel je jouw administratie af en zorg je ervoor dat leveranciers goed begeleid worden. Je denkt ook mee met de ordening van het bedrijf en rapporteert aan de Purchasing & Logistics manager.

Hays Response is op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met de juiste ingesteldheid. Eerste ervaringen in het magazijn zijn niet per se een must maar een voorliefde voor logistiek en supply chain is dat wel. Kortom; de correcte motivatie is doorslaggevend voor deze job. Je wisselt Nederlands en Frans vlot met elkaar af, Engels is van minder belang. Bovendien heb je een goede kennis van Excel (functies), Navision is een plus. Qua mentaliteit zoekt onze klant iemand die mee aan de kar wil trekken en er echt voor wil gaan.

Onze klant biedt jou via Hays Response een interessant loonpakket aan dat afgestemd is op jouw ervaring. Daarnaast krijg je ook een functie voorgeschoteld in een steeds groeiend en moderniserend bedrijf.

Ben je op zoek naar een dynamische job in een leuke, familiale omgeving? Stuur dan snel je CV door op de knop hieronder te duwen.

Emplois similaires

Emplois similaires