Verpleegkundige ziekenhuiszorg aan huis (M/V)

Région
Brussel
Publication
lundi 12 juin 2017
Date limite
mercredi 12 juillet 2017
Réf
6DB16XPE-BE
Contact
Sophia Patoulidis
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Verpleegkundige ziekenhuiszorg aan huis (M/V) Organisatie beschrijving:

Werk je graag in de thuiszorg, maar met meer gespecialiseerde ziekenhuiszorg? Onze klant is op zoek naar een verpleegkundige ziekenhuiszorg aan huis (M/V) in de regio Brussel.

Functiebeschrijving:

Wat mag je van deze job verwachten? Je bent verantwoordelijk om complexe zorg, technisch van aard, aan te bieden aan ernstig zieke of palliatieve patiënten en dit in hun thuisomgeving. Je bent verantwoordelijk voor preventieve, curatieve en palliatieve zorg aan huis. Werken voor een groeiende onderneming, geeft je de mogelijkheid om zorg te bieden binnen diverse pathologieën. Je werkt binnen een variabel uurrooster (maandag tot zaterdag, 38u/week).

Profiel:

Je hebt ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis. Je spreekt vlot Nederlands met een goede kennis van het Frans. Je bezit een rijbewijs.

Aanbod:

Je zal starten op interim basis, met optie vast contract bij de klant. We bieden een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen (wagen, tankkaart, GSM, maaltijdcheques). Je zal een opleiding krijgen.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713