JUNIOR EXPORT EXPEDITEUR A-Z

Recruteur
Région
Diegem, Vlaams Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 13 juin 2017
Date limite
jeudi 13 juillet 2017
Réf
1049679
Contact
Frederik Degryse
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

· Brucargo
· Junior AFR Expediteur Export A-Z
· NL/ENG

Hays Response is voor een internationale speler in de forwarding op zoek naar junior expediteur export A-Z.In deze job neem je gaandeweg de totale exportadministratie van de luchtvracht voor je rekening. Je staat zowel schriftelijk als telefonisch in contact met verschillende internationale klanten en luchtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor de prijsonderhandelingen met de luchtlijnen en de facturatie voor de klant. Je volgt de import en/of exportdossiers op door de juiste documenten (airwaybills, proof of delivery,…) aan te maken en te controleren.


Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een kandidaat met een sterke wil om bij te leren en een enorme interesse in de logistieke wereld. Je hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands en het Engels. In deze job zal je zowel communicatief, klantgericht en administratief sterk moeten zijn. Een zeer belangrijke factor is je stressbestendigheid en de mate waarin je zelfstandig aan de slag kan gaan.

Onze klant biedt jou de mogelijkheid om je eerste stappen te zetten in de logistiek en veel bij te leren over expeditie. Gaandeweg zal je meer en meer kunnen tot je zelfstandig aan de slag kan; een ideale carrièrestarter dus!

Ben je op zoek naar een dynamische job in een internationale omgeving? Dan kan je gewoon solliciteren door op de knop hieronder te duwen.Emplois similaires

Emplois similaires