Hulpboekhouder met mooi extralegaal pakket - Mechelen

Région
Antwerp, Mechelen
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 16 juin 2017
Date limite
dimanche 16 juillet 2017
Réf
554530/001
Contact
Katrien De Decker
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Internationaal bedrijf met een sterke basis op zoek naar een hulpboekhouder om het team verder uit te breiden en te laten groeien regio Mechelen-Noord.

Bedrijfsomschrijving

Onze cliënt, een internationaal bedrijf gelegen te Mechelen Noord, is op zoek naar een hulpboekhouder om het team te versterken. Je komt terecht in een stevige basis met een sterk moederbedrijf achter het bedrijf.

Omschrijving

Als hulpboekhouder zal u verantwoordelijk zijn voor het volgende takenpakket

- Het opvolgen van de klantenboekhouding van A tot Z. Dit houdt in, het opvolgen van betalingen voornamelijk via mail. De klant te woord staan bij onduidelijkheden, het afpunten van betalingen en opmaken van credit nota 's

- Het controleren van de leveranciersboekhouding, het inboekwerk gebeurt niet op de plant in mechelen maar alloceren en controleren is cruciaal om het proces goed te laten verlopen.

- het ondersteunen van de maandafsluiting.

U komt terecht in een team van 3 mensen op Accounting en rapporteert aan de accountingmanager. U zal eveneens kennismaken met SAP.

Profiel van kandidaat

- U heeft een boekhoudkundige opleiding genoten of u heeft een degelijke operationele ervaring in klanten en/of leveranciersboekhouding

- U heeft een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Engels, Kennis van het Frans of een andere taal wordt aanzien als een pluspunt

- U heeft al kennisgemaakt met SAP of minimum een ander ERP pakket

- U houdt ervan om in team te werken en werkt steeds stipt en accuraat

- U bent op korte termijn beschikbaar

Aanbod

Na een succesvolle interimperiode biedt u onze cliënt u een vast contract aan aangevuld met een zeer mooi extralegaal pakket en 18 ADV dagen.

Emplois similaires

Emplois similaires