Personal Assistant

Région
Ternat, Flemish Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
lundi 19 juin 2017
Date limite
mercredi 19 juillet 2017
Réf
554745/001
Contact
Kaat de Ridder
Secteur
FMCG
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* Ervaren Personal Assistant (M/V)

* Voor een internationale speler in de FMCG sector

Bedrijfsomschrijving

Voor onze klant, een speler in de FMCG sector, zijn we op zoek naar een Personal Assistant (M/V) om het kantoor in Ternat te vervoegen.

Omschrijving

Uw takenpakket:

U bent de rechterhand van de CEOU biedt administratieve ondersteuning: agendabeheer, presentaties, travel management, meeting management, archivering, verzorgen van de correspondentie,....U bereidt vergaderingen voor, u maakt presentaties op en notuleert tijdens vergaderingenU neemt initiatief en communiceert op een directe manier met de directieledenBinnen deze functie is het mogelijk om na verloop van tijd de taken verder te ontwikkelen en bepaalde aspecten en processen aan te sturen. U wordt nauw betrokken bij het denkproces van de directieleden en biedt hier ook input.

Profiel van kandidaat

U gaat proactief te werk, bent enthousiast en flexibelU beschikt over goede communicatie vaardigheden en bent perfect tweetalig Nederlands en Frans met een goede kennis Engels.U kan vlot werken met MS Office (Excel, Word en Powerpoint)U heeft reeds ervaring als administratieve ondersteuning, bij voorkeur als Management Assistant

Aanbod

Onze klant biedt u een aantrekkelijke salarispakket, een uitdagende job met tal van verantwoordelijkheden.