TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE VVM ANTWERPEN

Recruteur
Région
Antwerpen
Publication
vendredi 23 juin 2017
Date limite
lundi 7 août 2017
Réf
BE-03626
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Operationeel houden en continu optimaliseren van de technische installaties van de plant 

 • Voordat je jouw rol als technisch verantwoordelijke opneemt, maak je je vertrouwd met de  bedrijfsorganisatie van VVM. De plant draait 24/7 en kenmerkt zich door haar zwaardere (vooral mechanische) productie-installaties.    
 • Je volgt het preventief onderhoudssysteem op waarbij de nadruk ligt op smeringen, trillings- en olieanalyses, druk-en temperatuurlijsten, enz.... Je plant en organiseert de onderhoudsactiviteiten met de operators en technici van de contractors op basis van de bestaande molenprestaties en bespreekt plant uitdagingen in overleg met de plant manager.
 • Je bijzondere aandacht gaat naar preventief onderhoud en betrouwbaarheid van de installaties. Je optimaliseert de veiligheid en kwaliteit volgens de CRH normen, regels en procedures. Bijkomend analyseer en verbeter je de voorraadcontrolesystemen waarbij tijdige bestelling van kritieke reserveonderdelen cruciaal is.
 • Je zoekt voortdurend naar verbetering van toegepaste methodes, je geeft leiding en verdeelt de activiteiten aan operators en technici van de contractors (10-15FTE) zodanig dat deze op tijd en veilig afgerond zijn. Je bent  verantwoordelijk voor het coördineren van alle technische projecten op de plant. Zo bouw je ook een database op van een historiek aan onderhoudsactiviteiten.
 • Je evalueert de molenprestaties, voert wekelijks een technische controleronde uit en werkt verbetervoorstellen uit inzake technische problemen dewelke je voorlegt aan de plant manager aan wie je rapporteert.

Interesse en passie voor technische verantwoordelijkheid in een hands-on KMO-bouwomgeving?

 • Je hebt minimum een technische bachelor of bent gelijkwaardig door ervaring en kan minimum een eerste  succesvolle ervaring voorleggen binnen een vergelijkbare zwaardere productie-omgeving.
 • Een ervaringstraject in het verleden binnen onderhoud/engineering is ideaal, evenals vertrouwdheid met Overall Equipment Effectiveness (OEE) en procesanalyse-technieken.
 • Ervaring binnen deze sector is geen must maar mogelijk een plus, een sterke affiniteit met de cement- of betonsector is zeker aangewezen. Je voelt je thuis in dagdagelijkse operationele  organisatie, bent probleemoplossend ingesteld en kan structurele veranderingen mee helpen initiëren.
 • Dankzij je people management & communicatie vaardigheden krijg je taken gedaan op de plant. Als technisch hands-on leider help je je team waar nodig, sta je tussen de operators en technici en stuur je aan en motiveer je zodat de organisatie op een geoliede manier blijft werken. Als team player promoot je een open communicatiecultuur waarbij ieders mening gerespecteerd wordt.   
 • Je bent klantgericht, analytisch en kan gepast reageren onder druk bij eventuele noodsituaties. Je woont hiervoor op een aanvaardbare afstand van de plant en bent beschikbaar wanneer de omstandigheden dit vereisen. Je omgeving kenmerkt je als proactief, besluitvaardig, hands-on en ondernemend. Goede kennis van MS Office & ERP (bv. Navision) is aangewezen.

Afwisseling en uitdagingen eigen aan een hands-on KMO-omgeving in een internationale structuur

 • Dit is een opportuniteit voor wie zich thuis voelt in een internationaal georiënteerd KMO-bedrijf met weinig hiërarchische overlegcultuur waarbij eigen initiatief, daadkracht en team spirit sterk gewaardeerd worden.
 • Je kan bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van deze plant in een onderneming met een uitstekende reputatie in de sector op het vlak van productkwaliteit, klantenservice en innovatie.
 • Van jou wordt visie verwacht over de best mogelijke aanpak van de technische uitdagingen van de plant en de bijhorende processen en controles. Je krijgt de kans om in deze functie de gehele  onderneming mee vorm te geven en echt te wegen op de algehele resultaten.   
 • Je ontvangt een marktconform salarispakket inclusief firmawagen en extralegale voordelen.

 

Contactgegevens Mercuri Urval: ref. BE-03626 - tel. +32 (0)3 281 15 50 

Emplois similaires

Emplois similaires