Customer Solution Manager

3 jours restants

Région
Diegem/Kontich/Europa
Publication
mardi 27 juin 2017
Date limite
jeudi 27 juillet 2017
Réf
6ED36XPE-BE
Contact
Dorien Teugels
Fonction
Autre
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Customer Solution Manager Organisatie beschrijving:

Voor een innovatieve internationale speler in de logistieke wereld zijn wij op zoek naar Customer Solution Managers. We zoeken mensen met een kennis van 'Supply chain processes' of iemand met kennis van implementatie en project management. Teamleaders met een focus op groei en/of verbetering van de workflow en de kostenbesparingen. Ben jij 1 van deze experts? contacteer ons snel! Heb jij een passie voor logisitek? Ben je een gedreven project manager? Dan ben jij degene die wij zoeken! Contacteer me snel! dorien.teugels@xpe-group.com of 02/435.60.07

Functiebeschrijving:

Een greep uit je takenpakket: je voert nieuwe en verbeterde projecten uit de projecten implementeer je bij de klanten je denkt proactief mee met de klant en volgt dit ook nauwkeurig op je denkt op een kostenbesparende manier om zo tot de beste oplossing te komen het bestuderen van logistieke flows en rapporteren van onregelmatigheden zijn je prioriteit je hebt regelmatig contact met de klanten De kans om nieuwe en innovatieve ideeën aan te reiken en mee te werken aan korte en lange termijn strategieën.

Profiel:

Eigenschappen zoals proactief en flexibel zijn je niet vreemd? Je hebt een commercieel, strategisch en zakelijk inzicht met een relevante ervaring in de logistieke wereld. Je hebt een zeer goede communicatie in het Nederlands en Engels. Gericht op samenwerking met senior management en operationele uitvoering. Je bent bereid om te reizen. Zoveel meer... (bijkomende pluspunten: Scrum, Lean, Six Sigma)

Aanbod:

wij bieden je een nieuwe uitdaging in een internationale omgeving met een interessant pakket.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713