Contact Center agent FR/NL (h/f)

Recruteur
Région
BRUXELLES
Publication
mercredi 5 juillet 2017
Date limite
samedi 5 août 2017
Réf
BC9DAUNQ-BE
Contact
Unique Jette Office
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein

DKV Belgium N.V. werd opgericht in 1964, als eerste buitenlands filiaal van de Deutsche Krankenversicherung AG. DKV is inmiddels uitgegroeid tot de specialist in België op het vlak van privé-ziekteverzekeringen. Wij bieden een compleet gamma van waarborgen, zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Sedert 2009 maakt DKV Belgium N.V. deel uit van Munich Health, de unit 'gezondheidszorg' van de groep Munich Re.

DKV geniet het vertrouwen van ruim 2 miljoen verzekerden. Op het vlak van individuele ziekteverzekeringen bekleden wij de koppositie in België met een marktaandeel van ongeveer 73%. Voor groepsverzekeringen bedraagt dit marktaandeel ca. 20%

Functiebeschrijving
Als contact center agent ben je het telefonisch aanspreekpunt, het luisterend oor en het visitekaartje van het bedrijf of de organisatie waar je op dat moment voor werkt. Het initiatief tot telefonisch contact kan bij de klant liggen (inbound) of bij het contact center zelf (outbound).

Je takenpakket varieert: uiteenlopende praktische of technische informatie geven aan klanten, producten verkopen, reservaties of bestellingen opnemen, afspraken maken, mensen informeren over de kwaliteit van bepaalde producten,…. De exacte invulling van de job verschilt van bedrijf tot bedrijf, maar afwisseling en variatie zijn gegarandeerd!

Veel contact center agents groeien door naar een andere commerciële of interne organisatorische functie. Zo kan je bijvoorbeeld teamleader worden. Dan begeleid je de contact center agents en stuur je samen met het management het contact center aan.

Functie-eisen

 • Je bent tweetalig Nederlands/Frans.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en commerciële feeling.
 • Je bent luistervaardig, positief, behulpzaam, enthousiast en flexibel.


 • Arbeidsvoorwaarden
  • Mooie verloning met extralegale voordelen
  • Vele interne opleidingen
  • Groeimogelijkheden
  • ...