INSIDE SALES

Recruteur
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
jeudi 6 juillet 2017
Date limite
dimanche 6 août 2017
Réf
1049749
Contact
Gitte Gregoor
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Toffe omgeving in centrum Brussel
Meteen vast contract
Zeer flexibele uren

In deze job zal je op korte termijn kunnen doorgroeien en dus ook van tal van opleidingen kunnen genieten. Je komt terecht in een multiculturele omgeving waar collegialiteit en teamspirit centraal staan. Omwille van het flexibele uurrooster en de centrale ligging in centrum Brussel, maakt dit de bereikbaarheid enkel gemakkelijker! Je ontvangt daarbovenop meteen een vast contract.

Hier sta je in voor het zoeken van potentiële klanten en heb jij de drive om hen te overtuigen van de mogelijkheden van je firma. Daarnaast werk je hierbij nauw samen met de buitendienst, waardoor je dus ook instaat voor de opvolging hiervan. Dit doe je in een groeiend team, waardoor je steeds op ondersteuning kan rekenen!

Je komt net van de schoolbanken of hebt al een eerste ervaring binnen een soortgelijke functie achter de rug. Enthousiasme en commerciële vaardigheden staan binnen deze functie centraal! Je benadert klanten zowel in het Frans als in het Nederlands. Beschik je over een mooie portie zelfvertrouwen, professionaliteit en flexibiliteit? Dan ben je dé kandidaat voor de job!

Is deze commerciële uitdaging jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu online of contacteer Gitte Gregoor van Hays Response Brussel.

Emplois similaires

Emplois similaires