CUSTOMER SERVICE

Recruteur
Région
Vilvoorde, Vlaams Brabant
Salaire
€2500 - €3500 per maand
Publication
jeudi 13 juillet 2017
Date limite
dimanche 13 août 2017
Réf
1050078
Contact
Tina Vanwinckel
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Een zeer gekende speler in de farmaceutische wereld, gesitueerd te Vilvoorde, werft aan! We zijn op zoek naar customer service representative die verantwoordelijk zal zijn voor opvolging van bestellingen van A tot Z.

Heb jij reeds ervaring in customer service waar jij verantwoordelijk was voor zowel order entry, logistieke opvolging, facturatie, klant te woord staan over productaanbod? En ben je bovendien vlot drietalig NL/FR/ENG? Ervaring met SAP of in farmaceutische sector is geen must, maar zeker mooi meegenomen!

Binnen het bedrijf heerst een heel open sfeer, waar de collega's erg nauw samenwerken en de medewerkers zeer gedreven zijn. Past dit erg bij jouw persoonlijkheid en heb je reeds ervaring in customer service?

* Customer service
* NL/FR/ENG
* Vilvoorde

Een zeer gekende speler in de farmaceutische wereld, gesitueerd in Vilvoorde, werft aan! We zijn op zoek naar een customer service representative.

Je zal verantwoordelijk zal zijn voor de opvolging van de bestellingen van A tot Z.

Heb jij reeds ervaring in customer service waar jij verantwoordelijk was voor zowel order entry, logistieke opvolging als facturatie en klanten te woord stond over het productaanbod? Ben je bovendien vlot drietalig NL/FR/ENG? Ervaring met SAP of in de farmaceutische sector is geen must, maar zeker mooi meegenomen!

Binnen het bedrijf heerst een heel open sfeer, waar de collega's erg nauw samenwerken en de medewerkers zeer gedreven zijn. Je krijgt er een mooi salaris aangeboden, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een bonus.

Past dit erg bij jouw persoonlijkheid en heb je reeds ervaring in customer service? Upload dan zeker je cv online en wij stellen je graag voor bij het bedrijf!

Heb jij reeds ervaring in customer service waar jij verantwoordelijk was voor zowel order entry, logistieke opvolging, facturatie, klant te woord staan over productaanbod? En ben je bovendien vlot drietalig NL/FR/ENG? Ervaring met SAP of in farmceutische sector is geen must, maar zeker mooi meegenomen!

Je krijgt er een mooi salaris aangeboden, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een bonus.

Emplois similaires

Emplois similaires