LOGISTIEK BEDIENDE / EXPEDITIE

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Halle
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 25 juillet 2017
Date limite
vendredi 25 août 2017
Réf
1049650
Contact
Frederik Degryse
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein


* Expediteur
* Halle
* Nederlands/Frans

Voor een van onze klanten in Halle is Hays Response momenteel op zoek naar een stressbestendige expediteur.

Voor deze job zal je als logistiek bediende aan het einde van de productieketting zorgen dat de afgewerkte producten correct verstuurd worden naar de klant. Je zal als een echte spin in het spinnenweb zorgen voor de correcte administratieve afhandeling van het volledige transport. Daarnaast sta je constant in contact met zowel de transporteurs, als de productieplanning, als de commerciële dienst. Dit gebeurt zowel telefonisch als via mail.


Bij deze job zoekt Hays Response een gemotiveerde kandidaat met een voorliefde voor logistiek en de wil om bij te leren. Je hebt liefst al een eerste ervaring in een expeditie/transportfunctie. Daarnaast ben je stressbestendig en sta je stevig in je schoenen. Tijdens het uitoefenen van je job zal je zowel Nederlands als Frans spreken, een goede kennis hiervan is dus noodzakelijk. Bovendien ben je heel communicatief en kan je zowel in team als op zelfstandige basis goed werk leveren.

Onze klant biedt jou via Hays Response een leuke ervaring in de logistiek, binnen een bedrijf dat echt in zijn werknemers investeert. Je komt terecht in een ervaren team, waar je voortdurend kan bijleren. Daarnaast staat er een mooie verloning op basis van jouw ervaring tegenover.

Heb je interesse in deze interessante job? Werk je binnen de transportsector maar zou je graag eens aan de klantenzijde aan de slag gaan? Aarzel dan zeker niet en stuur snel je cv op naar zaventem.logistics@hays-response.be!

Emplois similaires

Emplois similaires