Unique Jette zoekt een Quality Support Officer (m/v)

Recruteur
Région
GANSHOREN
Publication
mardi 1 août 2017
Date limite
vendredi 1 septembre 2017
Réf
C4ACEUNQ-BE
Contact
Unique Jette Office
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Mi-temps

Als designer moet je exact weten wat je doet. Want elk detail telt en maakt het verschil. Je creaties moeten slim, puur en verrassend zijn. Een genot voor elke dag. Daarom is Zweeds design zo bijzonder. En dat geldt ook voor ons.

Wij zijn, de tweede grootste bakkerijgroep van Europa. Met 37 industriële bakkerijen in meer dan 20 landen en authentieke Zweedse roots. Onze merken Pastridor & Schulstad zijn echte kwaliteitsreferenties. Elke dag laten onze 6.000 medewerkers de hele wereld genieten van onze categorieën Better Bread (Brood), Easy-to-Eat (Fastfood & Hartig) en Sweet Moments (Zoet).

We bieden hoogwaardige bakkerijproducten en innovatieve oplossingen aan. Zo creëren we elke dag waarde, veiligheid en plezier voor veeleisende klanten en consumenten. Dat is onze passie. Onze vorm van design.

Functiebeschrijving
Onze Quality Support Officer, werkzaam in een jong en dynamisch team op het departement kwaliteit, zorgt voor en waakt over, de tevredenheid van onze klanten, zowel op vlak van kwaliteit als dienstverlening, door het aanspreekpunt/bron te zijn voor alle vragen van klanten en interne contacten, op het vlak van productinformatie, specificaties en kwaliteitssystemen.

 • Zij/hij zorgt voor de administratieve verwerking van artikelcreaties, zowel voor de grondstoffen en verpakkingen als ook voor de bakkerijproducten die we al dan niet zelf produceren. Wijzigingen aan recepten, grondstoffen, verpakkingen worden doorgevoerd, met als doel steeds up-to-date specificaties, etiketten en recepten te voorzien voor de klanten en productie.
  Na opleiding en met de nodige ondersteuning, zal je op zelfstandige basis jouw takenpakket beheren en zelf prioriteiten en deadlines bepalen.
  De belangrijkste resultaatgebieden als Quality Support Officer zijn:
 • Artikelcreaties en beheer van Master Data in een ERP-pakket
  De opmaak en het beheer van de specificaties, labels/verpakkingen van ons assortiment, volgens de vereisten van de klant en de wetgeving, zodat het recept, gegevens voor distributie, kwaliteit en productie beschikbaar zijn en dit volgens de heersende wetgeving hieromtrent.

  Hij/zij zorgt ervoor dat de master data tijdig beschikbaar is, door het opstellen van een eigen planning en door het aansporen van collega's en afdelingshoofden voor het verkrijgen van de nodige informatie, alsook hun goedkeuring te geven.

  Hij/zij zorgt ervoor dat de nodige wijzigingen in de master data doorgevoerd worden, aan het recept, grondstoffen of verpakking in AX, met als doel steeds up-to-date gegevens beschikbaar te hebben op specificaties en etiketten. Dit kan gaan over een algemene update, gewijzigde grondstofsamenstelling, wijzigende wetgeving of een verandering op vraag van sales en/of productie, wijziging aan recept door R&D en/of productie.
  Bij wijzigingen in grondstoffen of recepturen beoordeel je de mogelijkheid op vlak van wetgeving, de mogelijke impact op het label, op de specificaties en worden de klanteneisen nagekeken.

  Positie en contacten:
 • Je rapporteert aan de Corporate Quality Assurance Manager.
 • Je hebt dagelijks contact met de verschillende leveranciers, om de nodige informatie over de grondstoffen en eindproducten beschikbaar te hebben.
 • Je onderhoudt op regelmatige basis contact met onze verschillende klanten; intern werk je in hoofdzaak samen met diverse afdelingen, zoals Customer Service, Sales, R&D, NPD, Marketing en Productie.
 • Geeft geen leiding aan ondergeschikten, maar zal als deel van het Quality Assurance-team zal je de collega's ondersteunen door delen van hun taken over te nemen, wanneer daartoe de ruimte en/of nood is.Functie-eisen

Description du profil Jouw profiel :
Vereist diploma en opleidingsniveau :
 • Master of Bachelor
 • Voedingstechnologie, Biochemie

  Aantal jaren relevante ervaring nodig om deze functie te kunnen uitoefenen:
 • Geen, doch kan dit steeds een belangrijk pluspunt zijn.

  Specifieke vereiste (technische) kennis :
 • Kennis van de voedings- en etiketteringswetgeving bij voorkeur.
 • Je kan goed overweg met MS Office (Excel, Word)
 • Je bent sterk administratief aangelegd en in staat om gestructureerd en nauwkeurig te werken.
 • Analytisch denken en logisch inzicht is cruciaal
 • Je bent leergierig, communicatief en sociaalvaardig.
 • Naast Nederlands, heb je een goede kennis van het Frans en het Engels.