SALES ASSISTANT

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Vilvoorde
Salaire
Negotiable
Publication
lundi 7 août 2017
Date limite
jeudi 7 septembre 2017
Réf
1050340
Contact
Tina Vanwinckel
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Voor een gekende speler in de farmaceutische sector zijn we op zoek naar een sales assistant. Jij wordt de rechterhand van de sales representatives op de baan en zal instaan voor de opmaak van offertes, inplannen van afspraken met de klant, correcte opvolgen van bestellingen, beantwoorden van vragen uit the field, voorbereidingen van district meetings, maken van presentaties, telefonische contacten met klanten.

Na verloop van tijd en na een positieve evaluatie kan je op korte termijn doorgroeien naar de functie van sales officer waar je meer verantwoordelijkheid krijgt. Taken zoals analyses van de verkoopcijfers, opmaken van sales rapporteringen, taakverdeling voor de sales assistants, planning van het team opvolgen, organiseren van nationale activiteiten, opvolgen van budgetten, ..

Voor een gekende speler in de farmaceutische sector

* Sales assistant
* NL/FR/ENG
* Vilvoorde

Voor een gekende speler in de farmaceutische sector zijn we op zoek naar een sales assistant.

Jij wordt de rechterhand van de sales representatives op de baan en zal instaan voor de opmaak van offertes, inplannen van afspraken met de klant, correct opvolgen van bestellingen, beantwoorden van vragen uit the field, voorbereidingen van district meetings, maken van presentaties, telefonische contacten met klanten.

Na verloop van tijd en na een positieve evaluatie kan je op korte termijn doorgroeien naar de functie van sales officer waar je meer verantwoordelijkheid krijgt. Taken zoals analyses van de verkoopcijfers, opmaken van salesrapporteringen, taakverdeling voor de sales assistants, planning van het team opvolgen, organiseren van nationale activiteiten, opvolgen van budgetten, ..

Die verruiming van het takenpakket gaat natuurlijk ook samen met het verwerven van bijkomende extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en tankkaart.

Ben jij vlot drietalig NL/FR/ENG, heb jij reeds ervaring in ondersteuning in sales? Solliciteer dan zeker en we stellen je voor bij dit bedrijf waar samenwerking en gedrevenheid hoog in het vaandel wordt gedragen!

Ben jij vlot drietalig NL/FR/ENG, heb jij reeds ervaring in ondersteuning in sales?

Die verruiming van het takenpakket gaat natuurlijk ook samen met het verwerven van bijkomende extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en tankkaart.

Emplois similaires

Emplois similaires