COMMERCIEEL MEDEWERKER MET UITSTEKENDE TALENKENNIS

Recruteur
Région
Zaventem, Vlaams Brabant
Salaire
€2000 - €2400 per maand
Publication
mardi 8 août 2017
Date limite
vendredi 8 septembre 2017
Réf
1050112
Contact
Femke Vander Eet
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Binnen deze job ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de afhandeling van bestellingen. Je werkt proactief aan de relatie met de klant, speelt product-, en prijsinfo aan de klant door en kan standaardvragen van de klant snel beantwoorden. Je ondersteunt het sales departement en werkt graag offertes en orderbevestigingen uit.

voor onze klant regio Zaventem

* Sales Support / Commercieel Medewerker
* Nederlands, Frans
* Regio Zaventem

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerd commercieel medewerker om een gedreven team te versterken.

In deze job ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de afhandeling van de bestellingen. Je werkt proactief aan de relatie met de klant, speelt product- en prijsinfo aan de klant door en kan standaardvragen van de klant snel beantwoorden. Je ondersteunt het salesdepartement en werkt graag offertes en orderbevestigingen uit.

Voor deze vacature kijken wij uit naar mensen die goed oplossingsgericht denken en een ondernemende instelling hebben. Je bent een klantvriendelijke teamspeler die zich vlot uitdrukt in het Nederlands en Frans en die niet terugdeinst voor telefonisch contact. Je bent stressbestendig, flexibel en proactief en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in een commerciële omgeving.

Wij bieden jou een interessante uitdaging aan in een internationale omgeving. Je kan hierbij rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.

Ben jij op zoek naar een bedrijf met een passie voor gemotiveerde werknemers en on-the-job training? Haal jij voldoening uit aangenaam klantencontact? Aarzel niet, solliciteer online of contacteer Femke Vander Eet van Hays Response Zaventem.

Voor deze functie kijken wij uit naar mensen die goed oplossingsgericht denken en een ondernemende instelling hebben. Je bent een klantvriendelijke teamspeler die zich vlot uitdrukt in het Nederlands en Frans en die niet terugdeinst voor telefonisch contact. Je bent stressbestendig, flexibel en proactief en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in een commerciële omgeving.

Wij bieden jou een interessante uitdaging aan in een internationale omgeving. Je kan hierbij rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Ben jij op zoek naar een bedrijf met een passie voor gemotiveerde werknemers en on-the-job training? Haal jij voldoening uit aangenaam klantencontact? Aarzel niet, solliciteer zeker online en stuur je CV door naar zaventem.office@hays-response.be