RENTAL SALES AGENT

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Zaventem
Salaire
€2000 - €2200 per maand
Publication
mardi 8 août 2017
Date limite
vendredi 8 septembre 2017
Réf
1049998
Contact
Femke Vander Eet
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Als sales agent ben je het uithangbord van onze klant voor zijn nationaal en internationaal cliënteel, waarbij je hen uitgebreid adviseert. Je zal instaan voor de verkoop van extra voorzieningen, op basis van de behoefte van de klant. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de opmaak van de contracten en zorg je voor de administratieve afhandeling ervan.

internationaal bedrijf in Zaventem

* Sales Agent
* Zaventem
* Nederlands/Frans/Engels

Hays Response is op zoek naar een leergierige rental sales agent voor een internationale klant in Zaventem.

Als sales agent ben je het uithangbord van onze klant voor zijn nationaal en internationaal cliënteel, waarbij je hen uitgebreid adviseert. Je zal instaan voor de verkoop van extra voorzieningen op basis van de behoefte van de klant. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de opmaak van de contracten en zorg je voor de administratieve afhandeling ervan.

Voor deze vacature is Hays Response op zoek naar een kandidaat met een eerste ervaring in een verkoopomgeving. Je bent communicatief sterk en koppelt een klantgerichte instelling aan een sterke commerciële flair. Daarnaast vind je werken in een team echt iets voor jou, maar kan je ook individueel sterke resultaten halen. Als rasechte communicator kan je je ook vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Onze klant biedt jou een zeer aangename job binnen een dynamisch systeem. Daarenboven krijg je nog een interessant salarispakket met een zeer mooi bonussysteem en zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.

Interesse in deze job? Aarzel dan zeker niet en upload je cv of neem contact op met Femke Vander Eet van Hays Zaventem.

Voor deze functie is Hays Response op zoek naar een kandidaat met een eerste ervaring in een verkoopomgeving. Je bent communicatief sterk en koppelt een klantgerichte instelling aan een sterke commerciële flair. Daarnaast vind je werken in een team echt iets voor jou, maar kan je ook individueel sterke resultaten halen. Als rasechte communicator kan je je ook vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Onze klant biedt jou een zeer aangename functie binnen een jong en dynamisch systeem. Daarenboven krijg je nog een interessant salarispakket een zeer mooi bonussysteem en zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.