WEEGBRUGBEDIENDE NL - FR

Recruteur
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
mercredi 9 août 2017
Date limite
samedi 9 septembre 2017
Réf
1051087
Contact
Frederik Degryse
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Brussel (Haren)
  • Weegbrugbediende
  • Nederlands - Frans

Voor een sterk groeiend bedrijf in de zand- en cementsector gelegen te Brussel, is Hays Response dringend op zoek naar een ambitieuze weegbrugbediende (m/v) met pit.

Bij deze job krijg je een uitgebreid takenpakket voorgeschoteld met drie grote hoofdbrokken. Je hoofdtaak is natuurlijk de bediening van de weegbrug. Vrachtwagens komen langs jou nadat ze hun vracht hebben opgeladen. Op de weegbrug worden ze gewogen en dan moet jij zorgen dat dit correct in het systeem wordt ingebracht. Daarnaast zit er ook een deel planning bij jouw taken. Voor verschillende klanten contacteer je de juiste transporteurs in de correcte regio's om ophalingen te regelen. Tot slot zorg je ook voor een correcte administratieve opvolging van de klant.

De ideale kandidaat heeft een zeer polyvalent profiel. Op vlak van studievereisten zijn er geen voorwaarden: gezond verstand en een logische manier van nadenken zijn het belangrijkste. Je zal bij de job veel werken met de computer dus verwachten we ook wel dat je wat PC-minded bent. Op taalvak kan je vlot uit de voeten zowel in het Nederlands als in het Frans. Je bent zeer gemotiveerd en bent bereid om hard te werken. Daarnaast zoeken we ook iemand met een verantwoordelijkheidsgevoel. Zo krijg je een GSM ter beschikking maar dan wordt er ook verwacht dat je bijvoorbeeld om 18:15 nog even opneemt als een klant je belt met een late bestelling.

Onze klant biedt jou via Hays Response de mogelijkheid om terecht te komen in een omgeving waar doorgroeien een absolute zekerheid is. Je zal werken van 10:00 tot 18:00 en daarna en krijgt een competitief loon voorgeschoteld.

Ben je op zoek naar een dynamische job? Solliciteer dan door simpelweg op de knop hieronder te klikken.