CUSTOMER CARE MEDEWERKER

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Zaventem
Salaire
€1800 - €2200 per maand
Publication
mercredi 9 août 2017
Date limite
samedi 9 septembre 2017
Réf
1050144
Contact
Jadie Vallons
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

hun klanten te bieden. Deze klanten zijn zowel B2B als B2C klanten die jou zullen opbellen met problemen, informatieaanvragen, aanvragen voor een abonnement, aanpassingen in het reeds bestaande dossier etc. Je zal elke oproep van A-Z behandelen waarbij je ook de administratieve opvolging van elke oproep in goede banen leidt. De bedoeling van elke oproep is dat de klant zo goed mogelijk wordt verder geholpen en een uitstekende service krijgt. De oproepen zullen voor 40% in het Frans en voor 60% in het Nederlands verlopen

Onze klant Q-Park

* Vacature Customer Service/ klantendienst
* Zaventem
* Nederlands/Frans

Onze klant Q-park zoekt een nieuwe medewerker voor het innovatief Customer Service departement. We zijn op zoek naar een medewerker die een breed takenpakket ambieert en die graag in team wil werken. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Je zal het Customer Care team vervoegen dat als hoofddoel heeft een goede service aan klanten te bieden. Deze klanten zijn zowel B2B- als B2C-klanten die jou zullen opbellen met problemen, informatieaanvragen, aanvragen voor een abonnement, aanpassingen in het reeds bestaande dossier, enz. Je zal elke oproep van A-Z behandelen, waarbij je ook de administratieve opvolging van elke oproep in goede banen leidt. De bedoeling van elke oproep is dat de klant zo goed mogelijk wordt verder geholpen en een uitstekende service krijgt. De oproepen zullen voor 40% in het Frans en voor 60% in het Nederlands verlopen.

We zoeken iemand die stressbestendig is, structuur hanteert en graag werkt met klanten, iemand die de juiste wil heeft om deel uit te maken van een topteam. Verder bezit je een secundair denkniveau en een eerste ervaring in een administratieve of commerciële functie of idealiter op een klantendienst. Tot slot beheers je de Nederlandse en Franse taal zeer vlot.

Onze klant Customer Q-park biedt een jobopportuniteit waarbij je kan groeien als persoon in een stimulerende en superaangename omgeving. Lekker samen pizza of frieten eten op het werk om samen te komen en enkele grappen te delen maakt deel uit van deze organisatie. Een uurrooster waar je werkt van 08u00 tot 17u00 of van 08u30 tot 17u30. Je krijgt bovendien een marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques. We zoeken iemand die zich wil engageren voor de komende 6 maanden met kans op verlenging.

Ben jij iemand die niet graag stil zit? Een job nodig heeft waar de dagen vliegen omdat er altijd iets om handen is? Zowel graag zelfstandig als in een team werkt? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Stuur snel jouw cv naar Jadie Vallons van Hays Response Zaventem door online te solliciteren!

We zoeken iemand die stressbestendig is, structuur hanteert en graag werkt met klanten, iemand die de juiste wil heeft om deel uit te maken van een topteam. Verder bezit je over een secundair denkniveau en een eerste ervaring in een administratieve of commerciële functie of idealiter op een klantendienst. Tot slot beheers je de Nederlandse en Franse taal zeer vlot.

Onze klant Q-Park biedt een jobopportuniteit waarbij je kan groeien als persoon in een stimulerende en super aangename omgeving. Lekker samen pizza of frieten eten op het werk om samen te komen en enkele grappen te delen maakt deel uit van deze organisatie. Een uurrooster waar je werkt van 08u00 tot 17u00 of van 08u30 tot 17u30. Je krijgt bovendien een marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques. We zoeken iemand die zich wil engageren voor de komende 6 maanden met kans op verlenging.