Payroll Officer

Recruteur
Région
Diegem
Salaire
Je werkt in een groeiende en financieel gezonde sector. Je werkt voltijds met glijdende uren en ...
Publication
mercredi 9 août 2017
Date limite
jeudi 24 août 2017
Réf
40787
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Description de l’entreprise

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk internationaal groeibedrijf in finance met meer dan vijfhonderd medewerkers. 
Het is een unieke en eigentijdse dienstverlener!
Uniek, omwille van de ‘nieuwe combinatie’ van advies tot implementatie en operationele ondersteuning. Eigentijds, vanwege de netwerkorganisatie waarbinnen dynamische professionals kennis en ervaring op een natuurlijke manier uitwisselen. 

Description de la fonction

Jouw functie:

- Je wordt van A tot Z verantwoordelijk voor de tijdige en correcte uitvoering van de maandelijkse loonverwerking van het bedrijf (350 tal bedienden in PC 200), in nauwe samenwerking met je collega’s en het extern sociaal secretariaat (SD Worx).

- Je beheert personeelsdossiers, afwezigheden en verlofrechten.

- Ook zal je instaan voor alle bijhorende sociaal-administratieve verplichtingen en het invullen van de nodige sociale documenten & aangiften.

- Vanuit je vlotte kennis van de sociale wetgeving en de bedrijfsreglementering, adviseer je de medewerkers en het management rond payrollgerelateerde vragen. Tevens ben je in regelmatig overleg met de Financeafdeling om te beantwoorden aan vragen i.v.m. de payrollgerelateerde betalingen en kostenverwerkingen.

- Daarnaast ondersteun je het management met diverse rapporten en statistieken, en heb je een rol in de introductie van nieuwe medewerkers in de onderneming.

- Tenslotte verwachten we van jou een kritische en proactieve ingesteldheid om de payrollprocessen te optimaliseren en de dienstverlening van de payrollafdeling verder te versterken.


Exigence pour la fonction

Jouw profiel:

- Je genoot een hogere opleiding, bij voorkeur bachelor personeelswerk en hebt minstens 2 jaar relevante ervaring in een HR departement, specifiek payroll.

- Je beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen.

- Nauwkeurig werken en goed in plannen en organiseren behoort tot jouw competenties.

- Je bent flexibel, stressbestendig en leergierig.

- Verder ben je klantgericht, communicatief en hands-on.

- Je kan vlot samenwerken in teamverband.

- Deze talen heb je onder de knie: Nederlands, Frans en Engels.

- Computerkennis: MS Office toepassingen, kennis van e-Blox.

- Kennis Agresso is een plus.


Conditions de travail

Je werkt in een groeiende en financieel gezonde sector. Je werkt voltijds met glijdende uren en dit vanuit Zaventem, Gent, Antwerpen,...dit kan je kiezen. Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket: brutoloon, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een onkostenvergoeding en representatievergoeding. 

Comment postuler

Klaarke Van Hoorebeke0032 477 46 32 57

Visitez www.hrtalents.be pour plus d’informations sur l’offre d’emploi Payroll Officer ou postulez directement en ligne via Payroll Officer.