Supply & Demand Planner Junior - PSA Peugeot Citroën (M/V)

Région
Nivelles (Arrondissement), Brabant Wallon (BE)
Publication
vendredi 11 août 2017
Date limite
lundi 11 septembre 2017
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Jobdetails

In opdracht van de groep PSA, een bekend internationaal bedrijf en Franse autoconstructeur voor de merken: Peugeot, Citroën en DS, verzorgt Actief Select de rekruteringsopdracht van een: Supply & Demand Planner Junior - Afdeling Programmatie, Logistiek &
Distributie Benelux.

Verantwoordelijkheden

U bent ambitieus en wenst uw plaats te vinden op de professionele scène, zoekt u een operationele job in het hart van ons bedrijf met een directe invloed op onze resultaten? Houdt u van nieuwe uitdagingen? Bent u klant- en resultaatgericht, flexibel, proactief, nauwkeurig en houdt u ervan om met veel mensen en afdelingen samen te werken?

Dan is de job van « Supply & Demand Planner Junior » echt iets voor u !

Als Supply & Demand Planner bent u verantwoordelijk voor het managen van bestellingen en voorraden van een aantal modellen binnen ons gamma.
In nauw overleg met de afdelingen Product Marketing en Verkoop en binnen een strakke planning bestelt u de juiste aantallen en de juiste uitvoeringen van uw modellen bij de fabrieken voor onze dealers, maar ook voor onze interne klanten (B2B).

U zorgt voor een optimaal beheer van de voorraad van uw eigen modellen. Dat betekent een zo hoog mogelijke omloopsnelheid en een zo laag mogelijke oude voorraad.

U bent hét aanspreekpunt voor de interne afdelingen (Marketing, Verkoop, B2B, Finance etc.) voor alles wat bestelling, productie en levering van nieuwe auto’s betreft. Daarnaast bent u eveneens het aanspreekpunt voor de dealers.

U blijft continu nadenken over het doel: al onze klanten zo snel mogelijk de gewenste auto te kunnen leveren.

Kortom een job in de “core business” van het bedrijf met veel contacten, zowel intern als met het dealernetwerk.

Profiel

Idealiter in het bezit van een eerste beroepservaring. Uw ambitie en motivatie zorgen ervoor dat u de medewerker bent die bereid is om volop voor deze functie zich te engageren.

  • U beschikt over een universitair/hoger onderwijs (minimum Bachelor) diploma, of binnenkort afgestudeerd in de richting Economie, Marketing of Supply Chain.
  • U bent perfect tweetalig FR/NL, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Engels is een pluspunt.
  • U bent thuis in Microsoft Office maar vooral sterk in Excel. U beschikt over een ervaring in het beheer van database (SQL). Een beheersing van Business Objects (BO) is een pluspunt.
  • U beschikt over de volgende eigenschappen :

Aandacht voor details / Durf / Autonoom/ Flexibel / Analytisch vermogen / Teamplayer Oplossingsgericht / Resultaatgericht / Stressbestendig /Klantgericht

Ons Aanbod

Actief Select biedt U de opportuniteit om binnen de Groep PSA te kunnen werken mits ondertekening van een contract van onbepaalde duur. U zal in een gerenommeerd bedrijf kunnen starten en werken in een aantrekkelijke werkomgeving.

Als Supply & Demand Planner, zal u de kans krijgen om uw vaardigheden te ontwikkelen door middel van interne en externe opleidingen.

Het betreft een open functie dus de mogelijkheid bestaat dat u snel in dienst kan treden!

U zal werken in een arbeidsregime van 39u/week met toekenning van 20 verlofdagen + 6 ADV dagen.
U zal van een aantrekkelijk loon kunnen genieten + maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. Bovendien biedt het bedrijf opleidingsmogelijkheden en een flexibel uurrooster.

Om de toegang tot het bedrijf te vergemakkelijken, zorgt de Groep PSA voor de ter beschikking stelling van een shuttle vanuit het station van Braine l’Alleud (Eigenbrakel).

Beschikt u over de gewenste competenties, een potentieel om binnen het bedrijf te kunnen evolueren en wenst u een nieuwe uitdaging aan te gaan?
Stuur ons zo snel mogelijk uw kandidatuur via Actief Select. Een gerenommeerd bedrijf wacht op u!

Emplois similaires

Emplois similaires