TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST

Recruteur
Région
Halle, Vlaams Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 11 août 2017
Date limite
lundi 11 septembre 2017
Réf
1051184
Contact
Laure Van Meenen
Secteur
Industrie
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein

  • Verantwoordelijk voor offertes A-Z
  • Technische affiniteit
  • NL - ENG

Hays Response Brussel is dringend op zoek naar een Commercieel Medewerk(st)er voor een technisch bedrijf in de regio Halle. Het bedrijf is internationaal actief met een KMO-structuur in België.

Binnen de functie zal je zelfstandig werken en verantwoordelijk zijn voor het opmaken van de offertes die binnenkomen vanuit de verkoopsfilialen wereldwijd. Daarbij stel je de juiste vragen aan de contactpersoon om alle informatie te hebben. Hierbij begeleid je de klant in het identificeren van zijn noden en maak je het verkoopproces optimaal. Naast de opmaak van offertes zal je ook het eerste aanspreekpunt zijn van de verkoopsfilialen om hen verder te helpen met technische of commerciële vragen.

Voor deze job is Hays Response Brussel op zoek naar kandidaten met minstens een eerste ervaring, die vlot Nederlands - Engels spreken en schrijven. Frans en/of Duits is daarbij een pluspunt. Je bent in het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je een technische affiniteit en ben je leergierig om alle producten te leren kennen. Kennis van Excel is nodig om prijsberekeningen uit te voeren. Je werkt zelfstandig binnen het bedrijf maar werkt nauw samen met de sales en ingenieurs.

Na een succesvolle inloopperiode via Hays zal jou een vast contract worden aangeboden. Dit gaat samen met een aantrekkelijk salaris en werkelijke doorgroeimogelijkheden.

Is deze job geknipt voor jou? Solliciteer dan nu via de online button!

Emplois similaires

Emplois similaires