Visual Merchandiser - Regio Brussel

Région
BRUSSEL
Publication
jeudi 7 septembre 2017
Date limite
dimanche 22 octobre 2017
Réf
332BA2ACJ-BE
Contact
AMIRA EL HADDAJI
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein

De winkels nemen je mee in verschillende corners fashion lifestyle and food. Je kan er heel wat sterke merken terugvinden alsook is er ruimte voor lokale initiatieven. De winkels zijn gelegen in het centrum dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Functiebeschrijving
?Je bent verantwoordelijk voor opvolging en verduidelijking van de algemene VM richtlijnen en je past deze richtlijnen aan aan de winkelsituatie indien nodig. ?Bij een nieuwe seizoenstart (kick-off) word je door je Senior VM op de hoogte gebracht van de detailinhoud van nieuwe richtlijnen en focuspunten in nieuwe producten collecties en merken voor onze 7 verschillende afdelingen (fashion trekking travel wintersport/beach camping bike & run). ?Je begeleidt je winkels bij seizoenovergangen in samenwerking met Experten. Je coördineert de switch van winkelmeubilair van/naar het magazijn.. Je assisteert de verkoopsmedewerkers bij de eerste nieuwe inlading naar positie van merken en producten. ?Uitleg omtrent aangepast meubilair displays gebruik van POS van leveranciers andere presentatie methodes (verschillende van de algemene richtlijnen ) en het belang van nieuwe merken/ producten dienen tot in het detail te worden toegelicht aan de afdelingsverantwoordelijke en medewerkers. ?In de loop van een seizoen leg je de gevraagde extra focus op afdelingen/producten aan de hand van input van senior VM District Manager of (Assistent) Store Manager rond minder sterke afdelingen/ productranges. ?Je ondersteunt nieuwe winkelopeningen/refits. ?Aan de hand van de VM check-list beoordeel je de winkels na bepaalde commerciële acties. ?Tijdens de teambriefings werk je proactief mee aan extra input voor aanpassingen of nieuwe suggesties op basis van je winkelervaringen . ?Tijdens jouw winkelbezoeken begeleid je de winkelmedewerkers in het (her)merchandisen van een afdeling. Jij bent hun voorbeeldfunctie in de toepassing van de algemene VM richtlijnen. Je start met een winkeltoer met (ass)STM en bepaalt samen de belangrijkste werkpunten . Je evalueert samen je vorige bezoekrapport met de uitstaande ?to do?s?.

Functie-eisen
?Je hebt een relevante visual merchandising ervaring (3 jaar min.) ?Je genoot een opleiding als Visual Merchandiser/etalagist/decorbouwer ?Je bent communicatief sterk en je kan goed overtuigen terwijl je je toch flexibel opstelt. ?Je bent sterk in coaching: je kan goed uitleggen waarom je iets doet. Je bent een sterke leermeester en maakt je collega?s sterker in VM. ?Je hebt een goede helicopterview en je kan goed prio?s bepalen. ?Je hebt een goed gevoel voor combinaties van kleuren en trends en een goed ruimtelijk inzicht. ?Je bent een integer persoon. ?Je hebt een hands-on mentaliteit je durft de handen uit de mouwen te steken. ?Je toont je heel flexibel in werkregeling vooral bij refits en nieuwe winkelopeningen. ?Je bent tweetalig (NL/FR) ?Een goede kennis van het Office pakket is een plus: excel word powerpoint. ?Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Het uurrooster en vrije dagen zijn bespreekbaar je werkt full tim

Meer informatie
00305-406-20121204