HR Interim Consultant NL-FR (h/f)

Recruteur
Région
BRUXELLES
Publication
jeudi 7 septembre 2017
Date limite
samedi 7 octobre 2017
Réf
B43C6UNQ-BE
Contact
Unique Brussel Customer
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Mi-temps

Unique is een deel van USG People, een Europese beursgenoteerde organisatie in multiservice & staffing. De groep bekleedt de vijfde plaats op de Europese markt en is de nummer twee in België. Unique behoort tot 'Specialist Staffing' van USG People, een divisie die flexibele oplossingen biedt in verschillende domeinen: administratie, financiën, techniek, medical, secretariaat en call centers.

Functiebeschrijving
Functieomschrijving:

Als Consultant ben je de spilfiguur tussen de klant en de kandidaten.Je mensenkennis en de kennis van onze specialisatie laten je toe om de juiste match te maken tussen de wensen van je kandidaten en de behoefte van je klant. Dankzij je commerciële ingesteldheid leg je op een pro-actieve manier de link tussen je kandidaat en zowel bestaande als nieuwe klanten.
Samen met een team van dynamische, ervaren collega's werk je aan de verdere ontwikkeling van het kantoor. Je rapporteert aan de Business Manager van het kantoor te Brussel.

Functie-eisen
Profiel:

Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs. Je hebt een eerste relevante ervaring achter de rug in een dienstverlenende sector, bij voorkeur binnen een commerciële functie. Je bezit een sterke affiniteit met de medische sector.

Je bent communicatief, planmatig en een sterk organisatorisch talent. Je werkt graag naar deadlines toe en streeft naar resultaten want dit geeft je voldoening. Daarbovenop heb je een sterk analytisch inzicht. Je bent sterk in het opvolgen en onderhouden van relaties met klanten en kandidaten én je bent niet verlegen om op zoek te gaan naar nieuwe klanten en opportuniteiten. Je bent heel dynamisch en hebt telefonische contacten schrikken je niet af! Je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele ingesteldheid.

Je kan vlot overweg met de courante MS Office-toepassingen. Je bezit een uitstekende kennis van het Nederlands en Frans.

Arbeidsvoorwaarden
Aanbod:

Werken bij Express Medical is werken in een gepassioneerd team dat partnership en professionalisme hoog in het vaandel draagt.

Wil jij deel uitmaken van dit team? We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen zoals een bonussysteem, maaltijdcheques en ecocheques en een hospitalisatie-en groepsverzekering. Je kan werken in een dynamische en professionele omgeving met oog voor ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.