Onderhoudstechnieker (M/V) Witgoed

Région
OUDERGEM
Publication
mardi 12 septembre 2017
Date limite
vendredi 27 octobre 2017
Réf
344F06ACJ-BE
Contact
VALÉRIE RODRIGUES DA COSTA
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein

Onze klant is al sinds 1967 actief in de huishoudelektro. Met 41 fabrieken in Europa Azië en Amerika en een netwerk van verkoops- en servicefilialen is onze klant de op twee na grootste fabrikant van huishoudelektro in de wereld. Bij onze klant is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een van de strategische doeleinden. Men vindt het terug in ons dagelijks handelen en in de innovaties van onze producten en diensten.

Functiebeschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen bij de klanten van regio Zuid-oost Brussel. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om onderhoudsproducten te verkopen als accessoires en service contracten. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

Functie-eisen
Je woont in één van onderstaande gemeenten: ?Sint-Lambrechts-Woluwe ?Sint-Pieters-Woluwe ?Wezembeek-Oppem ?Kraainem ?Vossem ?Tervuren ?Oudergem ?Watermaal-Bosvoorde ?Dulsburg Je genoot een opleiding A2 Elektromechanica of Elektriciteit. Je spreekt zeer goed Nederlands of Frans naargelang de regio die u wordt toevertrouwd en je hebt kennis van het Engels. Je vertegenwoordigt het bedrijf met een professionele ingesteldheid waarbij klantgerichtheid en zelfstandigheid voorop staan. Bovenop je technische kennis ben je contactvaardig en heb je een commerciële ingesteldheid. Ervaring op de baan en in een gelijkaardige sector is zeker een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden
Onmiddellijk een vast contract. Een aantrekkelijk salarispakket + interessante extralegale voordelen. Permanente bijscholing.

Meer informatie
00305-406-20121204