JUNIOR CUSTOMER SERVICE / AFR OPERATOR

Recruteur
Région
Vlaams Brabant, Zaventem
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 19 septembre 2017
Date limite
jeudi 19 octobre 2017
Réf
1052012
Contact
Frederik Degryse
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein

* Zaventem
* Junior Airfreight Operator
* FR / NL / ENG

Voor een grote klant in de logistieke farmasector, gelegen in Zaventem, is Hays Response op zoek naar een gemotiveerde junior AFR operator die graag het logistieke team wil versterken.

In deze job ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van je klanten. Je staat hen bij met hun vragen gedurende het ganse proces. Daarnaast neem je de operationele opvolging van de verschillende zendingen voor jouw rekening. Dit betekent dat je zorgt voor de douanering, de verpakking, de afhaling, het vervoer enzovoort. Een goede communicatie met zowel klanten, intern, als leveranciers is zeer belangrijk in deze functie.

Onze klant is op zoek naar een drietalige kandidaat (Nederlands, Frans en Engels) met een bachelor in logistiek management of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast ben je iemand die zelfstandig kan werken, organisatorisch sterk is en zich vlot kan uitdrukken. Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door een op maat gemaakte, individuele behandeling van elk dossier. Om dit te bereiken zoekt Hays Response iemand met een degelijke portie plichtsbesef en ondernemingsvermogen.

Voor deze job biedt onze klant jou via Hays Response een aantrekkelijk salaris bij een sterk groeiend bedrijf. In deze sector leer je alle kneepjes van het vak en kan je zorgen dat je jouw professionele carrière mooi verder ontwikkelt.

Ben je op zoek naar een interessante en dynamische job? Leg je graag de lat hoog voor jezelf en wil je terechtkomen in een bedrijf waar mensen met ambitie hun gading zullen vinden? Aarzel dan niet en solliciteer makkelijk via de knop hieronder!