Business Development Manager (m/v) bij Express Medical, regio Vlaanderen

3 jours restants

Recruteur
Région
ANTWERPEN
Publication
mercredi 27 septembre 2017
Date limite
vendredi 27 octobre 2017
Réf
D4AD6UNQ-BE
Contact
Unique Office
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein

Unique is een deel van USG People, een Europese beursgenoteerde organisatie in multiservice & staffing. De groep bekleedt de vijfde plaats op de Europese markt en is de nummer twee in België. Unique behoort tot 'Specialist Staffing' van USG People, een divisie die flexibele oplossingen biedt in verschillende domeinen: administratie, financiën, techniek, medical, secretariaat en call centers.

Functiebeschrijving
Als Business Development Manager ben je enerzijds verantwoordelijk voor de uitbouw van het marktaandeel van Express Medical in de regio Vlaanderen. Dit door het uitdiepen van bestaande commerciële contacten als door proactief op zoek te gaan naar nieuwe potentiële klanten (ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, thuiszorg, bedrijven, …).

De Business Development Manager communiceert op regelmatige basis met de betrokken Business Managers teneinde de aanvragen van klanten zo spoedig mogelijk te behandelen, activiteiten op elkaar af te stemmen en de doelstellingen te behalen. De Business Development Manager is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de coördinatie van nieuwe projecten (inhouses, buitenlandse verpleegkundigen, …).Functie-eisen
Je bezit minimum 5 jaar commerciële ervaring in de dienstensector, ervaring in de uitzendsector is een sterke troef. Dankzij je bewezen expertise in sales en accountmanagement ben je sterk in customer relation management en business development.

Eén van jouw grote drijfveren is de tevredenheid van jouw klanten en dankzij je sociale vlotheid leg je gemakkelijk nieuwe contacten.Naast een sterke commerciële drive en resultaatgerichtheid bezit je tevens een grote overtuigingskracht, besluitvaardigheid en een sterk probleemoplossend denkvermogen. Je bent een echt organisatorisch talent en je past je gemakkelijk aan. Je hebt een sterk cijfermatig inzicht en een analytische geest. Dankzij je sociale vlotheid en enthousiasme slaag je erin anderen te motiveren en je bent een echte teamplayer. Je kan vlot overweg met de MS Officetoepassingen. Je bent flexibel naar regio (gans Vlaanderen).Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Express Medical is werken in een gepassioneerd team dat partnership en professionalisme hoog in het vaandel draagt.

Wil jij deel uitmaken van dit team? We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen zoals een bonussysteem, maaltijdcheques, ecocheques & een hospitalisatie-en groepsverzekering. Je kan werken in een dynamische en professionele omgeving met oog voor ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.


Solliciteer je voor een interne vacature bij één van de werkmaatschappijen van USG People, dan kom je in een gemeenschappelijke rekruteringsdatabase terecht en kunnen alle HR afdelingen binnen de groep je dossier raadplegen.