Verkoper IT (M/V)

Recruteur
Région
BRUXELLES
Publication
lundi 2 octobre 2017
Date limite
jeudi 2 novembre 2017
Réf
BC1A2UNQ-BE
Contact
Unique Anderlecht Technicum
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Mi-temps

Onze Klant is market leader in de sector of informatica, multimedia, cd, dvd, video, hifi, foto, telekom en huishoudelektro.

Functiebeschrijving
Jouw uitdagingen :

Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor één van onze productgroepen en deelt deze graag in een commerciële context. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega's sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

Functie-eisen
Je beschikt over een eerste verkoopservaring
Je hebt kennis van of een sterke passie voor consumentenelektronica
Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig
Je bent een doelgerichte teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk
Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!