vacature | Productieplanner | Grimbergen

Région
Grimbergen
Publication
mardi 3 octobre 2017
Date limite
vendredi 17 novembre 2017
Réf
3B30A2ACJ-BE
Contact
KARINE SAERENS
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein

Deze vestiging maakt deel uit van een internationale groep en is wereldwijde leider op het vlak van industriële mortels. Met meer dan een eeuw ervaring is Dit bedrijf vandaag actief in 60 landen en stelt 10000 mensen te werk. Er zijn wereldwijd 200 productie-units en er wordt een omzet van meer dan 2 miljard euro gegenereerd. De Belgische vestiging zoekt momenteel ter versterking van het gedreven team een productieoperator/planner.

Functiebeschrijving
De productieoperator is verantwoordelijk voor de opvolging van het productieproces van industriële mortels en tegellijmen. Na een doorgedreven opleiding stuurt de productieoperator de geautomatiseerde installaties zelfstandig aan. Hij steekt zelf ook de handen uit de mouwen en onderneemt de nodige acties om de productieplanning nauwgezet uit te voeren. Hiernaast volgt hij de voorraad van grondstoffen op en zorgt hij voor de herbevoorrading ervan. samen met collega's wordt je ook betrokken in het preventief onderhoud.

Functie-eisen
je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs /HB05 (A2) in een relevante technische richting Je bent een echte teamspeler met een positieve werkhouding Je hebt probleemoplossend vermogen en technisch inzicht die zijn/haar steentje bij kan dragen in het verbeteren van de processen heftruckcertificaat is een plus je hebt ervaring met een SCADA systeem (Simatic WinCC) en SAP is een voordeel

Arbeidsvoorwaarden
job optie vast 1 adv dag per maand aantrekkelijk loon aangename collega's werken in shiften

Meer informatie
VG.13/BUO