Senior Project Manager

Région
Puurs
Publication
vendredi 6 octobre 2017
Date limite
lundi 6 novembre 2017
Réf
7AB52XPE-BE
Contact
Andrea Baetens
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Senior Project Manager Organisatie beschrijving:

Je hebt ervaring in project manager en je hebt een sterke interesse om als Project Manager bij XPE Pharma & Science te werken? Momenteel zoeken wij voor onze klant te Puurs een Project Manager die verantwoordelijk zal zijn voor het beheren van verschillende projecten. Neem alvast een kijkje naar deze functie en aarzel niet om mij te contacteren indien je nog vragen of bedenkingen hebt.

Onze klant ontdekt, ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve geneesmiddelen die de levensverwachting en de levenskwaliteit van mens en dier verbeteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot het voornaamste farmaceutisch bedrijf ter wereld en stelt meer dan 80.000 mensen te werk in 90 landen. In Puurs bevindt zich de grootste Europese productie- en verpakkingseenheid. Het is overigens de op één na grootste productiesite van de groep ter wereld. Met de meest geavanceerde technologie worden hier jaarlijks meer dan 200 miljoen eenheden steriele, voornamelijk inspuitbare geneesmiddelen geproduceerd en verpakt in flesjes, ampules en spuiten. De overgrote meerderheid – ruim 96% – is bestemd voor de export naar 170 landen verspreid over de hele wereld. De vestiging in Puurs behaalt uitstekende resultaten dankzij haar meer dan 1 340 gemotiveerde medewerkers.

Functiebeschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en coördinatie van alle activiteiten die gepaard gaan met de transferactiviteiten en PV readiness die uitgevoerd dienen te worden ikv filing van nieuwe kandidaat drug products uit de pipeline. Je bent sterk in project management, project planning (MSProject), resource estimation, communicatie, risk management en je hebt kennis van QC werking, compliance, methodevalidatie en methodetransfer.


Profiel:

Voor deze uitdaging heb je meer dan 4 jaar project management ervaring, heb je ervaring binnen de pharmaceutische sector en heb je kennis van Quality Control.

Chemische analyse methoden zijn jou dan ook niet vreemd: HPLC, UV, ICP, pH, OSM,... .

Als project manager zal je het project beheren in samenwerking met 4 à 5 Project Engineers. Je kan prioriteiten leggen en gestructureerd werken naar deadlines toe en indien nodig weet je tijdig te escaleren.Aanbod:

Voor deze boeiende functie en verantwoordelijkheden binnen een innovatief en groeiend bedrijf. Biedt XPE Pharma & Science jou, als Project Manager een vast contract aan, voorzien van een competitief salaris pakket, aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast investeren wij ook in onze consultants. Tijdens jouw loopbaan krijg jij dan ook de kans om je verder te onwikkelen via trainingen en een persoonlijke begeleiding.


Waarom werken voor XPE Pharma & Science?

  • XPE is een deel van ‘The Adecco Group', een van de Top 5 bedrijven in 'Great Place to Work'
  • Je zal werken in een omgeving met dynamische collega's, die beschikken over de juiste passie en drive
  • De opportuniteit om jezelf, je competenties en eigenschappen te ontwikkelen binnen onze organisatie
  • Een interessant salaris pakket. Zo bieden wij naast je bruto loon ook maaltijdcheques, groep- en hospitalisatie verzekering, etc. aan.


Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713